rootfoot

Fascineaza prin cele mai elegante rochii de seara pentru plinute

Chiar daca esti o femeie cu silueta plus size, asta nu inseamna ca trebuie sa porti haine largi, ci sa faci tot posibilul sa alegi rochii de seara pentru plinute care sa urmeze regula celor trei C: culori, contur si calitate. Din pacate, foarte multe femei cred ca niste vesminte largi vor ascunde mai bine zonele de care nu sunt multumite, insa efectul este exact cel invers. Excesul de material va crea iluzia unei siluete mai ample si, cel mai grav, fara nicio forma. Nu va flata punctele forte, ci va accentua portiunile cu care nu te mandresti.

De fapt, nu exista femei neatractive, ci doar femei care nu stiu sa-si accentueze partile frumoase.

 

Rochii de seara pentru plinute in culori puternice

 

Primul C vine de la Culori.

Nu de la o singura culoare, ci de la toate culorile, numai ca iti recomandam sa nu le porti totusi pe toate intr-o singura tinuta. Si nu sustinem in mod special o culoare, nici negru nici orice altceva, iti spunem doar sa indraznesti sa fii fabuloasa! Iti place rosul pasional? Poarta rochii de seara pentru plinute in nuante vibrante de rosu. Te simti mai bine in negru si iti place aerul misterios cu care te invaluie, ca sa nu mai vorbim de senzatia vizuala de subtiere a siluetei? Alege-ti rochii negre de ocazie potrivite marimii tale, nu mai stramte, nu mai largi.

   

Iti propunem Rochia Elissa neagra, realizata din voal in partea de jos, si din dantela brodata manual in zona bustului si a manecilor, aceasta piesa vestimentara va deveni cu siguranta preferata ta, datorita felului in care iti confera incredere in puterea ta de seductie. Accesorizeaz-o cu o pereche de pantofi cu toc inalt si simte-te irezistibila in aceasta rochie pentru plinute care iti evidentiaza frumusetea naturala. 

Rochia Gratiela este gata sa te fascineze prin combinatia spectaculoasa de culoare intensa de rosu si designul avantajos. Rochia Plus Size este confectionata din antic, iar insertiile din dantela brodata manual, ingenios plasate in zona bustului si ca bordura la fusta, iti confera o alura pe cat de originala, pe atat de senzuala si sofisticata. Ai incredere in fortele proprii si vei atrage privirile tuturor purtand aceasta rochie de ocazie pentru plinute pe care o poti accesoriza cu o pereche de sandale delicate aurii sau niste stiletto negri eleganti. 

   

 

Iti recomandam sa alegi cu grija materialele cu diverse modele, fie ca este vorba de forme geometrice, flori sau desene abstracte. Sunt mai dificil de gestionat in asa fel incat sa-ti avantajeze silueta, de aceea, daca ai cel mai mic dubiu cand alegi o rochie de seara pentru plinute cu modele grafice, renunta la ea.

Tine minte, monocromia unei tinute elegante nu va fi niciodata plictisitoare daca o accesorizezi original, in functie de personalitatea ta.

 

Rochiile elegante pentru plinute trebuie sa-ti contureze silueta

 

  

Contureaza, contureaza, contureaza!

 Rochiile care urmaresc fidel linia corpului iti sunt cele mai bune prietene, chiar daca marimile tale sunt mai generoase. Insa trebuie sa fii atenta la detalii precum felul in care modelul rochiei de seara pentru plinute iti accentueaza talia (fiind zona cea mai subtire a corpului, croiala trebuie sa fie impecabila) sau la diversele trucuri de design: decupaje, insertii de voal sau dantela brodata, jocuri seducatoare de transparenta. Ce zici de o rochie eleganta in nuante vibrante de bordo? Iti propunem rochia Greta croita special pentru a conferi sarm si senzualitate unei siluete cu forme generoase, datorita insertiilor delicate de dantela. Confectionata din jerse elastic, rochia eleganta bordo contine toate elementele unei tinute feminine ideale pentru ocaziile speciale: maneci moderne trei sferturi, fusta cu pliuri late si cordon care se leaga la spate, conturand o talie armonioasa. Alterneaza mai multe lungimi de rochii ca sa afli ce model iti avantajeaza picioarele si nu uita ca o pereche de pantofi cu toc contribuie la alungirea siluetei si iti da acel plus de stralucire de care ai nevoie la o ocazie speciala.

 

Calitatea este semnul elegantei

 

O femeie eleganta stie sa aleaga rochii de ocazie de calitate. Cand participi la un eveniment special, trebuie sa arati spectaculos si bineinteles ca nu vei reusi asta intr-o tinuta ale carei cusaturi sau al carei material lasa de dorit. Alege intotdeauna rochii de seara pentru plinute in care sa fie evidenta atentia pentru detalii, si maximizeaza-i efectul cu accesorii pe masura.

  

 Fascinanta atat prin impresionanta combinatie cromatica de rosu, bordo si auriu, cat si prin designul elegant, cu linii fluide, ideale pentru siluetele plinute, rochia de seara lunga Estela bordo iti va aduce numeroase complimente la evenimentele speciale. Dantela brodata din zona bustului, cu un delicat model floral, confera feminitate si gratie desavarsita tinutei. Jocurile de transparenta si decolteul original aduc in ecuatia vestimentara elementul necesar de senzualitate, facand din rochia Estela bordo alegerea perfecta pentru o varietate de ocazii. 

Missgrey @ Nov 01, 2018 +