rootfoot

Alege rochii de seara care rescriu codul stilului clasic

Stiu ca propunerea din titlu pare sa fie mai degraba o treaba pentru un programator simpatic, ciufulit, cu ochelari, dar sa rescrii codul stilului vestimentar clasic e mult mai simplu decat crezi. La urma urmei, tot ce trebuie sa faci pentru a-ti reinventa look-ul fara sa cazi in vreuna dintre extremele modei este sa manevrezi cu delicatete regulile –un fel de reglaj fin al tinutei, daca vrei- in asa fel incat sa nu te supui nici unei schimbari majore de stil, dar nici sa nu te pierzi in peisaj printr-un outfit prea cuminte, prea banal sau neutru.

 

 

Daca esti genul careia ii place sa mearga la sigur cu o tinuta clasica, combinand pantaloni negri sau fusta neagra cu camasa alba simpla in zilele obisnuite, sau alegand o rochie de seara neagra cu croiala dreapta atunci cand esti invitata la o petrecere sau la vreun alt eveniment cu dress code formal, inseamna ca trebuie sa citesti acest articol. Iar daca silueta ta are forme generoase pe care iti doresti sa le pui in valoare, atunci te vei putea inspira cu mai multa usurinta din exemplele si recomandarile noastre de rochii de seara Plus Size in stil clasic… redefinit.

 

Ziua, mizeaza pe rochii cocktail cu croiala clasica si un element inedit

In general, cand iti compui tinuta de zi pentru o ocazie mai speciala sau pentru birou, un simplu detaliu poate face diferenta intre un outfit plictisitor si unul modern, care te face sa te simti eleganta si feminina. Poate fi vorba atat despre un detaliu de croiala sau cromatica, cat si despre un element strategic in schema de accesorizare. 

Astfel, o rochie cocktail midi conica, cu linii simple si o culoare intensa, dar nu stralucitoare, poate iesi in evidenta datorita unor elemente de croiala precum un peplum, o insertie de dantela, un decolteu asimetric, niste pense bine plasate, sau prin alaturarea unor accesorii statement, in nuante contrastante.

Noi iti recomandam, de exemplu, atat pentru un eveniment de zi cat si pentru o zi obisnuita la birou, rochia cu maneci trei sferturi Teresa, a carei croiala surprinde placut prin dispunerea asimetrica a benzilor de dantela neagra de la decolteu si crapatura fustei.

 rochie Teresa verde

 

 

La evenimentele speciale, poarta tinute care-ti accentueaza senzualitatea

Stilul clasic nu inseamna doar linii simple care urmaresc silueta fara sa se muleze, culori neutre si lungimi medii, la fel cum senzualitatea nu se rezuma la dezgolirea pielii sau evidentierea ostentativa a anumitor parti ale corpului. Te poti orienta cu succes catre rochii de seara cu un design care, pornind de la croiala clasica, reuseste sa o metamorfozeze intr-una moderna, inedita, spectaculoasa.

Ce am facut noi, la Miss Grey, pentru a crea astfel de rochii de ocazie Plus Size care redefinesc stilul clasic?

Am adus în prim plan cateva elemente de design cu un aer usor dramatic si o subtila nota de sofisticare. Combinate cu tesaturile de calitate cu care te-am obisnuit deja, precum dantela cu paiete brodata pe tull, acestea reusesc sa transforme niste tinute clasice in solutii vestimentare perfecte pentru a cuceri aprecierea tuturor la evenimentele formale.

Pentru o petrecere de nunta de vara iti recomandam o rochie de ocazie Plus Size vaporoasa, care-ti invaluie formele in cea mai avantajoasa maniera. Rochia midi de ocazie Crina impresioneaza prin suprapunerea asimetrica din voal in aceeasi nuanta intensa de albastru regal a dantelei de la bust si maneci, conferindu-ti o alura diafana si seducatoare.

Rochie Crina albastra

Iar pentru ocaziile speciale din zilele mai racoroase, rochia lunga de seara Ivona, cu croiala tip sirena special conceputa pentru a-ti contura o silueta armonioasa, este o alegere plina de stil si rafinament. Volanul peplum modifica proportiile si iti accentueaza talia, conferindu-ti un aspect fermecator, de o feminitate aparte.

Rochie Ivona bordo

Missgrey @ Aug 23, 2018 +