rootfoot

Rochii la reducere de 8 Martie: rasfata-te cu un cadou elegant!

Sarbatoreste una dintre cele mai speciale zile din an cum se cuvine: de 8 martie, rasfata-te cu rochii elegante la reducere, pentru a marca o zi care iti este dedicata exclusiv tie. Ziua de 8 Martie este o ocazie in care poti sa creezi o poveste doar despre tine. Iata ce fir epic iti propunem noi: 

Propune-ti sa te trezesti fericita si relaxata, sa iti savurezi cafeaua si sa observi tot ceea ce te inconjoara cu alti ochi. Iar cand te indrepti spre sifonier sa iti alegi tinuta pentru birou, sa ai in minte ca astazi esti cea mai frumoasa, astfel ca imbraca-rochie-eleganta-la-reducerete in asa fel incat sa fii pregatita sa primesti toate complimentele. Atitudinea conteaza foarte mult, insa nici tinuta nu este de neglijat. Iar apoi, petrece-ti ziua ca si cum nicio problema nu ar mai exista; ca si cum primavara iti apartine, ca si cum ziua de 8 Martie exista in calendar doar pentru tine si ca si cum ai toate motivele din lume sa fii fericita. 

rochie-eleganta-la-reducerePentru a fi pregatita sa primesti asa cum se cuvine toate complimentele si cadourile, alege una dintre rochiile elegante la reducere pe care ti le punem la dispozitie: confectionata din jerse elastic extrem de confortabil si cu o textura simpla si eleganta, rochia la reducere Sophie se remarca in primul rand prin versatilitatea sa, intrucat o poti purta la birou, dar la fel de bine poti sa o porti si la petrecerea de dupa munca. Nuanta vibranta de bordo inspira o eleganta desavarsita, aducand si o nota moderna tinutei tale, iar contrastul luxuriant dintre auriul butonilor dispusi in doua siruri verticale in zona bustului si materialul bordo transforma rochia la reducere intr-o piesa vestimentara superba. In plus, buzunarele false iti pun in evidenta talia si silueta feminina, aducand si o alura usor casual tinutei tale. 

Impresioneaza-l de 8 Martie cu o rochie eleganta rosie, ideala pentru cele mai inedite momente ale primaverii: croiul conic al rochiei Sophie ii permite sa iti urmeze discret liniile corpului, in vreme ce culoarea seducatoare iti confera o imagine in care rezida in esenta feminitatii. Butonii aurii ii asigura o alura usor office, astfel ca poti purta rochia eleganta la reducere si la birou, dar si cu alte ocazii, fara sa atragi atentia in sens negativ prin tinuta ta. Simplu de purtat si de accesorizat, rochia rosie la reducere nu are nevoie de multe accesorii pentru a aduce asupra ta o imagine deosebit de sofisticata si rafinata, pastrand, totusi, elemente simple. 

Rasfata-te cu un cadou elegant, alegand una dintre rochiile la reducere cu 40% pe care ti le punem la dispozitie de 8 Martie! 

Missgrey @ Mar 05, 2016 +