rootfoot

Rochii de vedete: inspira-te din tinutele lor elegante!

Rochiile de vedete sunt, adesea, una dintre cele mai bune surse de inspiratie pentru a-ti imbunatati garderoba. Oricat de creativa ai fi, si oricat ai incerca sa te mentii in pas cu moda, vine cel putin un moment in care efectiv nu stii ce sa porti. Fie ca e vorba despre un eveniment deosebit, la care doresti sa porti o rochie eleganta care sa impresioneze si care sa nu se mai regaseasca si in randul celorlalte invitate, fie ca pur si simplu ai epuizat toate optiunile vestimentare disponibile in garderoba ta, ai nevoie sa stii ce rochii elegante poarta vedetele la evenimente - si nu numai - pentru a aduce un plus de noutate stilului tau personal. 

rochie-eleganta-de-vedetaDaca te intrebi de ce rochiile elegante alese de vedete sunt o sursa veritabila de inspiratie pentru tine, iti oferim cateva indicii care sa te ajute sa intelegi acest aspect: in general, vedetele si-a creat o imagine la care se raporteaza foarte multa lume, atat femei, cat si barbati. Aparitiile publice sunt o activitate pe cat de stresanta, pe atat de comuna in randul vedetelor. De aceea, este necesar ca tinutele lor sa fie impecabile in permanenta. Unul dintre rolurile principale ale vedetelor este sa traseze liniile unor trenduri, sa inspire, astfel ca rochiile de vedete sunt alese intotdeauna cu foarte mare grija.

Rochiile elegante si de seara alese de vedete sunt un reper pentru orice femeie moderna, intrucat acestea sunt alese in perfecta conformitate cu ultimele tendinte in materie de moda. Avand in vedere statutul public al acestora, deschiderile catre designeri si scena internationala a modei sunt mult mai mari decta in cazul oricarei alte femei. In plus, rochiile purtate de vedete sunt alese in asa fel incat sa nu reproduca modele comune, originalitatea fiind punctul cheie in ceea ce priveste criteriile de selectie ale acestora. Vedetele isi aleg intotdeauna rochiile tinand cont de avantajele pe care le au, si urmarind sa minimizeze defectele. Astfel, rochiile elegante purtate de o vedeta vor sublinia intodeauna frumusetea naturala a acesteia, mascand micile defecte in asa fel incat sa treaca neobservate in fata publicului. 

Daca ai deja o vedeta favorita, care te incanta intotdeauna prin aparitiile ei, nu ezita sa te inspiri din stilul ei. Urmareste cu atentie ce rochii elegante poarta, si gandeste-te ce model de rochie de vedeta care sa semene cu acea tinuta iti poti permite si achizitiona, in asa fel incat sa aduci o shcimbare garderobei tale. Sub nicio forma nu trebuie sa copiezi in detaliu stilul unei vedete. Fiecare femeie este diferita, si are propriile avantaje si dezavnataje din punct de vedere fizic. Daca esti putin atenta la rochiile pe care le aleg vedetele, vei reusi sa personalizezi ideile si sa adaugi garderobei tale rochii de vedeta care arata spectaculos, insa pe masura propriului tau stil. Fii atenta la conformatia ta, la stilul si culorile care ti se potrivesc, la materialele rochiilor elegante care iti scot cel mai bine in evidenta calitatile naturale, la modelele care iti flateaza silueta, si creeaza-ti propriul tau stil demn de covorul rosu. 

Nu in ultimul rand, un element foarte important pe care trebuie sa ti-l insusesti atunci cand te inspiri din rochiile vedetelor, este atitudinea. Fara atitudine, nu vei reusi niciodata sa ai acea alura fermcatoare si feminina pe care o observi la vedeta ta favorita. Da, o rochie eleganta bine aleasa conteaza mult, insa numai in masura in care aceasta este purtata in combinatie cu o atitudine potrivita: increzatoare, feminina si sofisticata. 

Superba Irina Mohora ne-a surprins - nu de putine ori - cu alegerile ei vestimentare si cu rochiile elegante pe care le-a purtat, fie in cadrul emisiunilor pe care le prezinta, fie in cadrul unor evenimente speciale. Astazi, am avut placuta surpriza de a o vedea pe frumoasa Irina Mohora purtand rochia eleganta din dantela albastra Ella, de la Miss Grey. Dantela brodata in tonuri vibrante de albastru au contrastat intr-un mod elegant cu nuanta pielii vedetei, in vreme ce design-ul simplu, conic, s-au asezat discret pe corp, subliniindu-i formele feminine si supletea siluetei. Cupele rochiei elegante din dantela au infrumusetat vizibil bustul, in vreme ce lungimea midi i-a conferit Irinei o alura deosebita. 

Te invitam sa iti analizezi cu atentie stilul vestimentar al vedetei tale favorite, si sa iti alegi rochii de vedeta in conformitate cu stilul si personalitatea ta, accesand www.MissGrey.ro!

Missgrey @ Sep 14, 2015 +