rootfoot

Rochii cu spatele gol elegante, pentru aparitii de poveste

Farmecul rochiilor cu spatele gol este irezistibil. Elegante, feminine, senzuale si in acelasi timp sofisticate, rochiile cu spatele gol vorbesc despre eterna frumusete feminina intr-o maniera care ne face sa le indragim instantaneu. Solutia perfecta pentru momentele in care ne dorim o tintua festiva cu ajutorul careia sa impresionam placut si sa ne punem in valoare frumusetea naturala, rochiile cu spatele gol elegante vin intr-o varietate de culori, stiluri si modele.

rochie-cu-spatele-golIndiferent de preferintele tale in materie de stil sau de conformatia ta fizica, etse imposibil sa nu gasesti o rochie cu spatele gol care sa te incante inca de la prima privire si care sa iti flateze silueta. Cu decupaj adanc, mediu sau discret, rochiile cu spatele gol elegante pot fi regasite atat in varianta lunga, cat si midi sau scurte, din cele mai divere texturi: incepand de la luxurianta dantela si pana la vaporosul voal fin, astfel ca achizitionarea unui astfel de accesoriu vestimentar nu face decat sa se integreze perfect in garderoba ta festiva, indiferent de evenimentele la care vrei sa participi. 

Desi fermecatoare in toata splendoarea lor, rochiile cu spatele gol elegante trebuie purtate cu grija, iar principalul element caruia trebuie sa ii acorzi atentie este lenjeria - mai precis, sutienul. Ori optezi pentru o rochie cu spatele gol care are cupe, ori apelezi la sutienele special create pentru astfel de rochii, dar sub nicio forma nu neglija acest aspect. In plus, coafura joaca un rol esential atunci cand te gandesti sa imbraci o rochie cu spatele gol: daca ai parul lung, si il lasi pe spate, nu vei face decat sa acoperi decupajul care transforma rochia ta eleganta in ceva spectaculos; de aceea, opteaza pentru coafuri stranse la spate, in asa fel incat sa valorifici la maximum potentialul tinutei tale.

Cu bustul confecitonat din dantela pretioasa brodata manula cu paiete, si fusta din voal fin, rochia cu spatele gol scurta Erin este una dintre cele mai recente creatii marca Miss Grey, pentru sezonul primavara-vara. In tonuri bogate de rosu bordo, rochia cu spatele gol se face remarcata prin simplitatea croielii si prin atentia acordata detaliilor. Luxurianta, dar in acelasi timp simpla si feminina, rochia cu spatele gol poate fi purtata cu succes la cele mai speciale eveniemente de sezon.

Te invitam sa iti alegi modelele favorite de rochii cu sptele gol, cu ajutorul carora sa faci impresie la evenimentele speciale din viata ta. 

Missgrey @ Jul 09, 2016 +