rootfoot

Detalii chic in cele mai frumoase rochii de seara de la Cannes 2017

Prestigiosul festival cinematografic de la Cannes, care aduna de 70 de ani, in fiecare luna mai, cele mai frumoase rochii de seara pe covorul rosu si cele mai noi filme pe marele ecran, nu dezamageste nici in editia 2017. Si asta e foarte bine, pentru ca astfel ne putem inspira din tinutele fabuloase purtate atat de cele mai in voga actrite tinere ale momentului, cat si de staruri veterane pentru care varsta nu este decat un numar.

 

Haideti sa vedem care sunt cele mai frumoase rochii de seara etalate la deschiderea celor 12 zile efervescente de celebrare a celei de-a saptea arte, si sa descoperim impreuna detaliile vestimentare chic care nu trebuie ignorate cu niciun chip anul acesta.

 

Susan Sarandon, fenomenala intr-o rochie de seara verde smarald

 

De aceeasi varsta cu festivalul de la Cannes, actrita Susan Sarandon a pasit gratios in centrul atentiei purtand o rochie de seara verde smarald cu decolteu generos, umerii dezgoliti si un slit lateral inalt. Actrita a dat un adevarat exemplu de stil accesorizand tinuta sofisticata cu bijuterii extrem de discrete si pantofi negri.

Uma Thurman a optat pentru o rochie cu un vag aer retro in nuante roz si detalii suprapuse, care o pune in valoare prin aceleasi elemente de design, extrem de elegante.

 

Detaliu vestimentar chic: slitul lateral al rochiei

 

Fiica lui Johnny Depp, ingenua intr-o rochie de inspiratie greceasca

 

Lily-Rose a stralucit pur si simplu intr-o rochie lunga de inspiratie greceasca, diafana, cu decupaje laterale si accesorii imitand frunzele de maslin. Mostenind farmecul celebrilor sai parinti, Vanessa Paradis si Johnny Depp, Lili-Rose a reusit sa surprinda printr-o aparitie fabuloasa si, in acelasi timp, incredibil de diafana si plina de naturalete.

 

Detaliu vestimentar chic: talia cu decupaje laterale

 

Peplumul aduce o nota dramatica pe covorul rosu

 

Modelul Hailey Baldwin a purtat o superba rochie de seara in nuante albastru cobalt, insa volanul dramatic din talie, cunoscut sub denumirea peplum, a atras ca un magnet toate privirile. Peplumul este tot un element vestimentar de inspiratie greceasca, insa revine in moda la intervale regulate, facandu-se vinovat de adevarate explozii de popularitate. A fost acuzat de accente revolutionare mai intai in anii 40, apoi in anii 80 si, dupa cate se pare, e din nou in centrul atentiei. Peplumul este, intr-adevar, responsabil de transformarea unei tinute frumoase si atat, intr-una de-a dreptul fabuloasa.

 

Detaliu vestimentar chic: peplum

 

Missgrey @ May 19, 2017 +