rootfoot

Poarta rochii verzi lungi, in tendintele primaverii

Femeile adora cumparaturile si nu au nevoie de un motiv special pentru a se rasfata cu o rochie noua. Iar rochiile verzi elegante sunt perfecte pentru a complimenta un stil aparte, in special in sezonul de primavara-vara. Fie ca te afli in cautarea unei rochii verzi elegante pentru un eveniment, o ocazie speciala sau doar pentru a te rasfata cu un accesoriu vestimentar nou, citesti articolul potrivit, pentru ca iti recomandam cele mai noi creatii de primavara Miss Grey care sunt nerabdatoare sa faca parte din garderoba ta de primavara.

Primavara, lumina soarelui pune cel mai bine in valoare tinutele care includ rochii verzi lungi, vaporoase, cu linii fluide. Poate pentru ca amintesc de adierea vantului prin copacii abia infrunziti, poate pentru ca iti dau un aer de nimfa a padurii, sau pur si simplu pentru ca nuanta unei rochii verzi iti lumineaza tenul si se potriveste, in functie de tonalitate, cu orice culoare de par.

 

 

Designerii au decis: in 2020 se poarta rochii verzi lungi

 

Primavara si vara anului 2020 promit o explozie de culori vibrante, domolite din loc in loc de piese vestimentare in nuante pastelate, care te duc cu gandul la inghetata. Pentru evenimentele speciale care au loc in aer liber, unul din modelele cu design fluid de rochii verzi lungi iti va asigura un look trendy si foarte feminin.

 

Mizeaza pe rochii elegante cu detalii inedite de croiala, care atrag atentia si iti pun in valoare silueta. De exemplu, Miss Grey iti pune la dispozitie doua modele de rochii verzi de ocazie cu crapatura laterala. Rochia Darma verde impresioneaza prin rafinamentul senzual al dantelei brodate, in timp ce rochia Leticia verde aminteste de sofisticarea starurilor de film prin designul deosebit al decolteului in V, cu revere late si volane supradimensionate la umar.

 

rochie verde lunga Leticia

 

Trendul verde smarald flateaza orice silueta

 

Cel mai bun lucru despre trendul rochiilor lungi verde smarald este faptul ca aesta flateaza orice tip de silueta, indiferent de culoarea pielii, a parului, a ochilor sau a stilului personal. Nuanta pretioasa arata fermecator in combinatie cu numeroase alte nuante pe care deja le ai in garderoba. Nu exista sfaturi specifice despre cum anume sa iti alegi rochia lunga verde smarald perfecta, in afara de faptul ca trebuie sa alegi un model care sa te avantajeze. Daca nu ai deja o rochie lunga verde smarald in garderoba, pe care sa o porti la ocaziile speciale, grabeste-te si achizitioneaza-ti rochia de seara verde smarald Erin: confectionata din voal de matase si cu bustul din dantela, superba rochie lunga verde smarald te scoate din anonimat la orice eveniment ai alege sa o porti. Materialul vaporos o transforma intr-o tinuta ideala pentru vara, in vreme ce spatele decupat iti sporeste farmecul feminin si alura seducatoare.

Cea mai buna optiune pentru a te face remarcata purtand o rochie lunga verde smarald este sa imbraci aceasta culoare din cap pana in picioare. Da, nu trebuie sa te feresti sa porti accesorii in aceeasi nuanta, pentru ca, spre deosebire de celelate nuante, verdele smarald nu dauneaza imaginii tale, indiferent cat de multe accesorii in aceeasi culoare ai purta. Nuantele de bej, negru sau alb sunt, de asemenea, cateva dintre culorile care se potrivesc de minune cu o rochie lunga verde smarald, iar daca te numeri printre norocoasele cu par blond, atunci vei obtine un look de exceptie cu ajutorul acestei combinatii.

 

Pentru siluetele plinute poti miza pe verdele vibrant

 

Pentru siluetele plinute, verdele vibrant este o optiune extrem de avantajoasa in alegerea unei rochii de ocazie. Croita ingenios, o rochie plus size verde iti poate conferi un look fabulos chiar si in varianta de lungime ideala pentru evenimentele de zi, adica midi. Insertiile de dantela brodata transparenta de la tiv si bust fac din rochia plus size Gratiela verde o alegere inspirata pentru o petrecere de cocktail sau chiar de nunta. Contrastul dintre piele si nuanta de smarald creeaza un efect optic extrem de flatant pe care-l vei remarca si mai bine in fotografiile de la eveniment.

 

rochie verde Gratiela

 

Cum purtam o rochie verde?

 

Chiar daca pare cea mai facila combinatie, rochia verde cu accesorii rosii este si cea mai pretentioasa. Un mix de rosu cu verde te duce cu gandul in primul rand la pomul de Craciun, si asta in miezul primaverii! De ce ai face asa ceva?

Mai bine asortezi modelelor tale preferate de rochii in nuante de verde niste accesorii nude sau bej, pentru un look corect si proaspat in orice ocazie.

 

Rochie verde Megan

 

Alaturi de o rochie verde cu influente gypsy, asa cum este rochia din voal fronsat Megan, in tendintele acestei primaveri, niste sandale in nuante ciocolatii vor completa un look relaxat si feminin.

 

Cum accesorizezi rochiile verzi lungi?

 

Pentru ocaziile speciale cand vrei sa imbraci o rochie verde lunga eleganta, diafana, poarta cu incredere pantofi cu toc sau sandale in nuante metalice, aurii sau argintii, iar daca vrei sa-ti faci o intrare cu adevarat spectaculoasa, atunci pariaza pe o culoare contrastanta. O rochie verde menta sau verde kaki se potriveste cu nuantele pale de galben, iar rochiile lungi verde inchis se pot purta cu sandale delicate in nuante de corai, dar ai grija sa fie un corai mai mult spre roz, nu spre portocaliu. Afla mai multe in acest articol, cum sa accesorizezi rochiile verzi pentru a fi mereu la moda.

Fa senzatie in aceasta primavara, purtand cele mai frumoase modele de rochii verzi elegante create de Miss Grey!

Missgrey @ Apr 12, 2018 +