rootfoot

Rochii de seara scurte negre

Orice aparitie la un eveniment special are in spate dorinta fiecarei femei de a arata impecabil, de a surprinde printr-o imagine daca nu perfecta, atunci cel putin foarte placuta. De aceea, atunci cand iti alegi tinutele de seara, trebuie sa fiirochie-de-seara-scurta-neagrafoarte atenta la modelele pe care le alegi, la culori, la machiaj, coafura, accesorii si atitudine. Pe de alta parte, iti doresti sa te evidentiezi prin ceva original. Vrei sa stii secretul? Citeste mai departe!

rochie-de-seara-scurta-neagraIn general, rochiile de seara lungi sunt primul lucru la care ne gandim atunci cand avem in minte un eveniment care se petrece seara si pentru care suntem nevoite sa ne alegem o tinuta. Diafane, feminine si somptuoase, rochiile de seara lungi au avantajele lor. Dezavantajul, insa, este tocmai faptul ca toata lumea le poarta. In plus, exista femei carora rochiile de seara lungi nu li se potrivesc ca model datorita conformatiei corpului. Si acestea sunt numai cateva motive pentru care ar trebui sa iei in considerare posibilitatea de a alege rochii de seara scurtela ocaziile speciale.

Rochiile scurte se remarca printr-o eleganta aparte, prin stil, rafinament si alura seducatoare pe care o confera oricarei purtatoare, daca modelul este bine ales. Miss Grey a creat, in colectia de primavara, modele de rochii de seara scurte care sa avantajeze orice tip de silueta. Asa ca, daca te afli in cautarea unei astfel de piese vestimentare, vezi recomandarile noastre de rochii de seara scurte negre. De ce negre? Pentru ca ele iti sporesc eleganta si misterul, elemente esentiale ale unei tinute de seara bine alese.

Pentru o aparitie clasica si deosebit de eleganta, alege rochia de seara scurta neagra Amina, cu corset si cupe, care atrag atentia asupra bustului tau si iti evidentiaza formele feminine in cea mai placuta maniera. Remarcabila datorita simplitatii design-ului si a elegantei pe care o inspira, rochia de seara scurta neagra devine o piesa vestimentara aparte datorita insertiilor de dantela aurie de la nivelul bretelelor. Combinatia dintre auriu si negru are intotdeauna un efect de succes in ceea ce priveste rochiile de seara, asa ca daca vrei sa iesi in evidenta, alege rochia de seara fara sa stai pe ganduri!

Daca beneficiezi d eo silueta mai degraba androgina, sau daca ai nevoie sa creezi volum in zona bustului, iti recomandam rochia de seara scurta neagra Erika. Confectionata din triplu voal, rochia de seara se remarca datorita insertiilor de dantela fina d epe maneci si fronseurilor care iti confera volum in partea superioara a corpului. Delicata si feminina, rochia iti va conferi o imagine eleganta, care va atrage toate complimentele. 

Talia de viespe este punctul tau forte? Alege, pentru ocaziile speciale, rochia de seara scurta neagra rebeca, din piele ecologica si dantela fina. Rochia cu peplum atrage atentia asupra taliei tale, conferindu-i siluetei un aer aparte, datorita faptului ca iti subliniaza si evidentiaza feminitatea. Jocurile de transparenta ale dantelei de la nivelul bustului sporeste efectul feminin si seducator al rochiei de seara, iar culoarea neagra iti confera o alura misterioasa si sofisticata. 

rochie-de-seara-scurta-neagra

Te-au incantat modelel propuse de noi? Intra pe www.MissGrey.ro si alege-ti rochiile de seara negre pe care ti le punem la dispozitie!

Missgrey @ Feb 19, 2015 +