rootfoot

Ce purtam la petrecerile tematice mai... pretentioase

Probabil ca lumea te cunoaste drept o persoana sociabila si petrecareata. Sa te bucuri de micile placeri ale vietii e una dintre activitatile tale preferate. Daca profilul descris iti seamana catusi de putin, inseamna ca citesti articolul potrivit.

 De multe ori, nu e usor sa intretii la standarde inalte viata ta sociala: daca organizezi petreceri, iti asumi responsabilitatea pentru buna dispozitie a tuturor; iar daca esti invitata la petreceri, te lovesti intotdeauna de problema tinutei.  Ca femeie, doresti sa surprinzi, sa iesi din tipare si sa te simti bine din toate punctele de vedere.

Ce se intampla, insa, cand prietenii tai decid sa alunge rutina si organizeaza petreceri tematice? Pentru ideile foarte creative, nebunesti, categoric nu ai probleme; iti poti permite asocieri indraznete de tinute si culori. Problema apare, insa, cand esti invitata la petreceri cu tematici ceva mai pretentioase, care impun eleganta, stil si creativitate in acelasi timp. In plus, constati ca trebuie sa cunosti foarte bine moda dintr-o anumita zona sau perioada istorica, si ca trebuie sa fii foarte atenta la detalii marunte.

Astfel, ti-am pregatit o scurta prezentare a unor rochii de petrecere pe care le poti purta cu incredere la party-urile stilate, alaturi de cateva tematici pe care e posibil sa le intalnesti:

 

Las vegas Party

 

Las vegas Party - cand esti invitata la o astfel de petrecere, trebuie sa retii cateva   cuvinte cheie care iti vor defini atat tinuta, cat si atitudinea si atmosfera: extravaganta si lux. Poarta o rochie care sa demonstreze ca esti pregatita sa te asezi la bar alaturi de Frank Sinatra. Fii pregatita sa traiesti altfel decat o faci in mod normal. O petrecere cu tematica Las Vegas este sansa ta sa iesi in evidenta. Asa ca straluceste, apuca un pahar de martini si poarta rochia Aisha - eleganta, cu decupaj in spate si accesorizata cu franjuri si lanturi aurii, pentru un plus de eleganta si senzualitate.

Oscars Party

 

Oscars Party - Abia asteptai petrecerea asta, cu toate ca te sperie putin faptul ca esti indecisa in privinta a ceea ce vei purta. Cu o asemenea tematica, e suficient sa ai in vedere covorul rosu, sedintele foto si aparitiile stralucitoare, ca sa stii ca nu ai voie decat sa fii minunata. Iti recomandam rochia Isabel, lunga, din voal de matase mov, si cu aplicatii aurii in jurul taliei pentru rafinament si extravaganta. In mod clar vei capta atentia tuturor cu o astfel de tinuta!

 

Parisian soiree

 

Parisian soiree - Romantism, Edith Piaf, lumini, accesorii elegante si pasiune - iata elementele cheie ale unei asemenea tematici. Pentru o aparitie de succes la o astfel de petrecere, poarta rochia Sissy - finuta, de tip sirena si din dantela roz, cu un decolteu adanc si volanase ce emana senzualitate - perfecta pentru o seara pariziana!

 

Masquerade party

 

Masquerade party, sau balurile mascate in varianta moderna - chiar daca elementul esential al acestui tip de evenimente sunt mastile, trebuie sa ai grija in momentul in care asortezi accesoriile cu tinuta; aceasta trebuie sa fie si eleganta, si putin indrazneata ca si model sau culori, pentru a alunga banalitatea. Noi iti propunem cu incredere rochia Emerald, lunga, de tip sirena, alcatuita din dantela fina de culoarea verde smarald, care se potriveste de minune cu o masca venetiana finuta si stralucitoare. In plus, trena rochiei este suficient de lunga pentru a-ti conferi aerul dramatic de care ai nevoie pentru a completa o aparitie spectaculoasa.

 

Kings and Queens Party

 

Kings and Queens Party - o tematica irezistibila pentru orice femeie. Cu siguranta ai visat cel putin o data sa fii regina si sa duci un stil de viata regal, asa ca, in mod evident, nu poti rata sansa de a-ti indeplini visul, chiar si numai pentru o noapte. Eleganta, rafinamentul, atentia la detalii, accesoriile, amplitudinea si o oarecare simplitate sunt principalele caractersitici ale oricarui tip de tinuta regala, de care trebuie sa tii si tu cont daca participi la o astfel de petrecere. Prin urmare, iti recomandam rochia Enia rosie, lunga, din voal de matase si cu aplicatii de dantela fina pe piept, care iti confera o aparitie spectaculoasa, perfecta pentru a simula o tinuta regala care sa atraga toate privirile.

 

Heaven and Hell Party

 

Heaven and Hell Party - o idee de petrecere inspirata, indrazneata si moderna, care te provoaca sa fii in centrul atentiei. Pentru un astfel de eveniment, iti sugeram rochia Agnes, din dantela neagra si cu captuseala rosie; decolteul in V, asociat cu un volanas ce inspira feminitate si eleganta, te ajuta sa adopti o tinuta sexy, jucausa, cu o urma de inocenta. Pentru ca suntem convinsi ca in fiecare femeie sta ascuns si un ingeras, si un mic diavol, iti recomandam sa accesorizezi tinuta cu un ruj rosu si, daca esti suficient de indrazneata, cu niste cornite in aceeasi nuanta cu rochia. Cu siguranta vei atrage toate privirile!

Intra pe www.missgrey.ro si alege-ti cele mai spectaculoase rochii pentru petrecerile tematice!  

Missgrey @ Jul 22, 2014 +