rootfoot

Rochiile midi, vedetele colectiei de toamna Miss Grey

Exista ceva special despre brand-ul Miss Grey. Daca nu ti-ai dat seama pana acum, iti spunem noi: ne gasim sursa de inspiratie in femeia pentru care cream. Ne dorim ca ea sa fie intotdeauna frumoasa, eleganta, rafinata si plina de stil, intr-o maniera subtila si in armonie cu adevaratele standarde de frumusete. De aceea, piesele vestimentare centrale ale colectiei noastre de toamna sunt rochiile midi: pentru ca, in viziunea noastra, senzualitatea si eleganta se traduc prin bun-gust, materiale somptuoase si nu prin vulgaritate. Extrem de elegante si usor de purtat, rochiile midi sunt un must-have in garderoba ta din sezonul rece. Iata ce modele ti-am pregatit:

rochie-midiIti vom vorbi, in primul rand, despre rochiile din catifea. Inevitabil, am auzit cel putin o data faptul ca acest material era considerat, inca din cele mai vechi timpuri, ca fiind unul dintre cele mai rafinate si sofisticate, purtat de catre femeile din inalta societate. Alaturi de matase si dantela, catifeaua este ea insasi o definitie a feminitatii, iar rochiile de catifea devin, astfel, piese de rezistenta pentru doamnele si domnisoarele care isi doresc sa fie intotdeauna stilate si elegante. 

Atunci cand iti alegi o rochie, este esential sa acorzi importanta in egala masura design-ului, materialului din care este confectionata si culorii in care se regaseste. Design-ul trebuie sa te avantajeze din punct de vedere al aspectului, materialul trebuie sa iti confere o anumita rezonanta, sa creeze un efect care sa caracterizeze categoria de eveniment la care o porti, iar culorea trebuie sa transmita un mesaj despre personalitatea ta, in functie de oczia pentru care o porti si de ideea pe care vrei sa o reprezinti. Cand o femeie poarta o rochie, ea devine ea insasi o idee. SI poti fi orice, in acest sens.

Iti recomandam o rochie de catifea in tonuri seducatoare de rosu bordo pentru momentele in care iti doresti sa creezi o aparitie spectaculoasa, in termenii bunului gust si ai rafinamentului. Rochia rosie se remarca prin materialul de calitate din care este confectionata, design-ul menit sa flateze orice tip de silueta, si senzualitatea subtila pe care o emana datorita culorii extrem de provocatoare si deschizaturii discrete de pe picior. Aceasta piesa vestimentara este ideala pentru sezonul rece, datorita manecilor lungi, si purtand-o, nu vei face decat sa atragi remarci pozitive la adresa tinutei tale. 

rochie-midiDaca te numeri printre femeile indraznete si active, care vor sa isi faca simtita prezenta prin intermediul tinutelor pe care le poarta, iti prezentam rochia de catifea Femme, rochie-midiremarcabila datorita elegantei sale debordante, calitatii materialului din care este confectionata si detaliului semi-transparent din dantela, din zona pieptului. Culoarea vibranta asociata rochiei de catifea sporeste eleganta si rafinamentul tinutei, iar manecile lungi o recomanda pentru evenimentele speciale care pot aparea in sezonul rece. Poarta rochia albastra si transforma-te intr-o adevarata diva!

Little black dress e piesa ta vestimentara preferata? Foarte bine, pentru ca avem modele noi cu care iti poti improspata garderoba! Rochia de catifea Chloe merita atentia ta datorita design-ului sau chic si modern: materialul de calitate din care este confectionata este dublat de prezenta detaliilor din dantela neagra rafinata, suprapusa peste o captuseala bej. Poti purta aceasta rochie enagra la orice eveniment iti doresti sa iesi in evidenta, intrucat cu siguranta vei fi admirata si apreciata pentru outfit-ul elegant, stilat si rafinat. 

Daca nu ai inca nicio astfel de peisa vestimentara in garde4roba, te invitam sa accesezi www.MissGrey.ro, si sa iti alegi modele preferate de rochii midi, din colectia noastra de toamna! 

Missgrey @ Oct 25, 2014 +