rootfoot

Rochii elegante obligatorii pentru sezonul toamna-iarna

In sezonul rece, esti mai putin tentata sa porti in fiecare zi rochii, in activitatile cotidiene. Ce te faci, insa, in cazul in care esti invitata la o serie de evenimente speciale iar garderoba ta pare sa nu fie pregatita pentru asta? Prietena ta cea mai buna isi serbeaza ziua de nastere intr-un loc fancy, esti invitata la un date pe care il astepti demult, ai o petrecere organizata de firma sau esti invitata la o nunta ori un botez... Toate aceste situatii mai mult sau mai putin neprevazute implica existenta imperioasa in sifonierul tau a rochiilor elegante.

 

Ce rochii alegem in sezonul rece?

 

Nu de putine ori ne-am aflat in situatia in care dulapul nostru continea mai multe rochii complet noi, care inca purtau eticheta pe ele, decat rochii purtate. Acest lucru se intampla de obicei pentru ca ne alegem rochiile intotdeauna pe ultima suta de metri, pentru ca mai apoi sa constatam ca nu ne sunt pe plac pentru alte ocazii si evenimente, si nu stim ce sa purtam. Aceasta problema poate fi usor remediata, daca stim sa ne organizam putin sifonierul si ne asiguram ca avem in dulap rochii elegante potrivite pentru mai multe tipuri de evenimente.

Daca te uiti in sifonier si vezi doar voal si rochite scurte, transparente, vei sti ca acestea nu sunt accesoriile vestimentare potrivite pentru sezonul rece. Totusi, inainte sa incepi sa iti cauti rochitele potrivite pe care sa le adaugi garderobei tale, ar trebui sa stii cum diferentiezi o rochie eleganta de toamna-iarna de una potrivita pentru sezonul cald. In principiu, exista cateva elemente definitorii pentru rochitele specifice sezonul rece, iar acestea ar fi: textura mai bogata, menita sa iti asigure mai mult confort, manecile lungi sau trei-sferturi si lungimea midi.

 

Cum alegi o rochie de toamna eleganta?

 

Exista cateva elemente care transforma o rochie eleganta de toamna intr-un accesoriu vestimentar iconic, care are capacitatea de a-si mentine popularitatea si de a se adapta trendurilor indiferent de maniera in care acestea se schimba. Incearca sa le identifici si sa tii cont de ele atunci cand iti alegi o noua rochie de toamna pe care sa o adaugi garderobei tale, si vei avea parte de un accesoriu care transcende timpul si moda, ramanand intotdeauna de un rafinament exceptional, menit sa atraga atentia tuturor.

Iata care sunt caracteristicile unei astfel de rochii de toamna elegante: in primul rand, culorile neutre sau clasice, despre care stim rochii-de-toamna-eleganteca raman intoeauna apreciate, indiferent de felul in care se schimba moda; evident, te gandesti instinctiv la negru, si probabil crezi ca o rochie de toamna neagra poate sa fie plictisitoare, insa, daca alegi un model potrivit, cre se diferentiaza prin design si textura, vei avea parte de cea mai putin plictisitoare tinuta!

In al doilea rand, rochiile de toamna elegante trebuie alese si in functie de materialele din care sunt confectionate - odata pentru ca avem nevoie de un alt grad de confort comparativ cu vara, si in al doile rand pentru ca trebuie sa fii atenta sa alegi acele materiale iconice, care niciodata nu se demodeaza; un astfel de exemplu este reprezentat de rochiile de toamna elegante cu catifea si danela, doua texturi pe cat de pretioase, pe atat de indragite si considerate ca fiind eterne in fashion.

De asemenea, rochia de toamna eleganta ideala are lungime midi si un croi versatil, care poate sa iti flateze silueta chiar daca de la un an la altul ai mici oscilatii de greutate. De ce lungime midi? Pentru ca este cea mai sigura lungime, care se potriveste la absolut orice categorie de eveniment si care pune in valoare orice tip de inaltime.

 

Rochia de ocazie

 

Evenimentele speciale pot sa apara de pe o zi pe alta. E posibil sa primesti o invitatie la o petrecere speciala, o nunta sau un botez de la oameni apropiati, pe care trebuie sa o onorezi. Avand in vedere timpul scurt pe care il ai la dispozitie, e necesar sa ai in dulap cateva modele de rochii de ocazie pentru care sa optezi.

Miss Grey iti recomanda rochia Enia neagra, de o pretiozitate extraordinara. Rochia este confectionata din voal si contine o aplicatie aurie pe piept, precum si o centura in aceleasi nuante, care ii confera un farmec aparte. Indiferent de ocazia la care trebuie sa iei parte, aceasta rochie te scoate din impas si iti confera o imagine absolut spectaculoasa.

 

Rochia eleganta tip business

 

intalnirile de afaceri destinate discutiilor cu potentiali parteneri, semnarilor de contracte sau interviurile sunt momente care fac parte din rochie-elegantaviata noastra aproape in fiecare zi. Pentru aceste momente, e ncesar sa ai o tinuta care sa iti garanteze o imagine impecabila.

Pentru toamna aceasta, ti-am pregatit rochia Dolce albastra, croita din brocard si cu o aplicatie din dantela neagra in partea frontala. Rochia se remarca prin design-ul aparte, simplu si interesant simultan, dar si prin formele discrete printate (care se numara printre vedetele acestui sezon). Accesorizeaz-o cu pantofi cu toc inalt, cizme sau botine, un trenci - si vei face ravagii!

 

Rochia de zi

 

O rochie de zi trebuie sa se faca evidentiata atat prin eleganta si feminitatea pe care le transmite, cat si prin utilitatea sa practica. Purtam rochii de zi pentru ca ne confera mai multa eleganta si feminitate, dar, ina celasi timp, acestea trebuie sa ne asigure si gradul de comoditate de care avem nevoie.

Pentru toamna aceasta, Miss Grey iti recomanda rochia Rose Marie, scurta, cu bust fronsat si confectionata din voal de matase. Culoarea vibranta se numara printre vedetele acestui sezon, iar aplicatia fina din dantela roz din jurul decolteului ii confera un plus de feminitate si romantism. Poart-o cu botine cu toc inalt si impresioneaza!

 

Rochitele elegante din dantela

 

Asociata cu nobletea si regalitatea, dantela este unul dintre materialele a caror frumusete nu se evapora niciodata, si care continua sa fascineze creatorii de moda din intreaga lume. Reinterpretata, vintage, contemporana sau clasica, dantela surprinde intotdeauna placut, in special daca vorbim despre vestimentatia de eveniment. Iar tu, ca femeie, detii in sifonier cel putin un articol vestimentar din dantela. O rochie eleganta in plus nu poate sa fie decat un motiv de bucurie, nu-i asa?

Optiunile tale sunt destul de limitate in sezonul rece, insa nu si modelele de rochite. In general, iti recomandam sa optezi pentru rochii elegante din catifea sau dantela, ori care sunt confectionate din catifea si dantela. De ce? Pentru ca acestea sunt singurele texturi foarte accesibile care permit rochiilor elegante sa fie deopotriva confortabile, sofisticate si mereu in voga. Din fericire pentru noi, exista enorm de multe modele de rochii din dantela pe care putem sa le purtam in functie de personalitatea noastra, de stilul personal si de preferintele subiective. Spre exemplu, rochiile elegante Noelle sunt ideale pentru evenimentele festive din sezonul de toamna-iarna. Simple, dar in acelasi timp luxuriante prin textura, provocatoare prin croiala conica ce iti evidentiaza formele si versatile datorita lungimii midi, rochiile Noelle reusesc sa fascineze prin feminitate si luxurianta.

 

Rochiile elegante din dantela colorata

 

 

O alternativa pe cat de la indemana, pe atat de superba, la clasicul negru, este reprezentata de rochiile elegante confectionate din dantela colorata. Daca temperaturile scad, nu inseamna ca trebuie sa porti doar vestimentatie in tonuri neutre sau in clasicul negru, din contra: te sfatuim sa iti infrumusetezi si sa adaugi o alura fresh imaginii tale purtand culori bogate si nuante indraznete. Tonurile de bordo, mov sau bleumarin sunt doar cateva optiuni care iti stau la dispozitie in acest sens. Rochiile Noelle sunt disponibile intr-o multime de nuante care mai de care mai fascinante, asa ca nu ezita sa iti alegi favorita!

 

Rochii elegante marimi mari pentru siluetele plinute

 

Formele tale voluptuoase arata fermecator in piese vestimentare concepute special pentru a-ti pune in valoare silueta, camufland sau accentuand anumite portiuni pentru a-ti contura niste proportii armonioase. Deescopera in in noua colectie toamna-iarna numeroase rochii elegante XXL pentru femei plinute, perfecte atat pentru ocaziile speciale cat si atunci cand pur si simplu vrei sa arati splendid la birou sau la o iesire in oras.

 

Rochiile asimetrice sunt printre favoritele sezonului!

 

Aminteste-ti acest lucru atunci cand iti reinnoiesti garderoba cu rochii elegante. Miss Grey a tinut cont de preferinta pentru fluiditatea materialelor si culorile delicate si ti-a pregatit o rochie de toamna asimetrica, pentru ocaziile speciale de sezon:

Rochia Venice, confectionata din voal de matase si cu o aplicatie brodata de tip brau, se remarca prin trena lunga care iti confera un aer usor dramatic. In plus, jocurile de transparente si verdele estompat al materialului sunt elemente care ii confera eleganta, modernitate si feminitate.

Desi probabil nu te-ai fi asteptat niciodata, in aceasta toamna, una dintre culorile preferate de catre designeri, care invadeaza podiumurile, este rozul. Daca toamna aduce cu sine, prin definitie, tonuri de maro si mai poi iarna de gri si alb, piesele vestimentare roz ne scot in evidenta si sunt feminine.

Rochia Alma, intr-o nuanta placuta de roz pastel, confectionata din jerse de bumbac elastic, trebuie sa se regaseasca printre rochiile elegante din garderoba ta, toamna aceasta. Croiala iti pune in evidenta formele feminine intr-un mod subtil, iar cordonul impletit iti accentueaza talia.

Lasa-te inspirata de propunerile noastre, si innoieste-ti garderoba cu cele mai frumoase rochii elegante de seara specifice sezonului de toamna-iarna! Accesand MissGrey.ro, ai posibilitatea de a-ti alege rochii de toamna pentru tinutele de zi cu zi sau rochii elegante in tendinte. In plus, colectiile noastre te vor tine la curent cu moda. Iti uram spor la cumparaturi!

Missgrey @ Nov 21, 2016 +