rootfoot

Rochii rosii scurte in functie de silueta

rochie-scurta-rosieProvocatoare, deosebit de atractive si delicate, rochiile rosii sunt piese vestimentare care nu pot si nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei. Popularitatea acestor obiecte vestimentare le confera char rolul de adevarate simbolurirochie-scurta-rosiefeminine: culoarea rosu are, oricum, o incarcatura simbolica profunda, fiind legata in mod special de tot ceea ce inseamna viata, pasiune si iubire. Astfel, oricand iti vei dori sa iesi in evidenta, rochiile rosii sunt solutia ideala. Pentru ca atrag atentia asupra purtatoarei, ele pot fi considerate piese vestimentare destul de pretentioase, astfel ca este necesar sa alegi modele care sa ti se potriveasca.

In ultima noastra colectie, ti-am pregatit cateva modele de rochii rosii scurte absolut irezistibile pentru sezonul de primavara-vara. Chiar daca vrei sa porti o rochie rosie la un eveniment deosebit de special, la o iesire in club sau pur si simplu in activitatile tale de zi cu zi, trebuie sa fii foarte atenta la modelul pe care il alegi: este obligatoriu ca rochia rosie sa ti se potriveasca de minune si sa iti puna in evidenta calitatile, pentru ca avand o incarcatura atat de puternica, rosul va atrage intotdeauna atentia asupra ta. Si in mod sigur nu iti doresti ca in momentul in care vei fi analizata cu atentie, sa primesti reprosuri in loc de complimente. Miss Grey iti pune la dispozitie cele mai frumoase modele de rochii rosii scurte, care sunt create in asa fel incat sa valorifice si sa avantajeze orice tip de silueta. Citeste cu atentie recomandarile noastre, alege-ti modelul care ti se potriveste cel mai bine, si straluceste!

Daca esti fericita detinatoare a unei siluete de invidiat si doresti sa iti pui in evidenta formele cu ajutorul unei rochii rosii de club, iti recomandam calduros rochia midi rosie Nataly. Confectionata din material elastic, rochia rosie conica se muleaza subtil pe formele tale, urmarindu-ti liniile corpului si impresionand prin decupajul senzual din zona pieptului. Daca beneficiezi de un bust generos, aceasta rochie este alegerea perfecta pentru tine, imbinand eleganta unei rochii conice midi cu senzualitatea decolteului pus in evidenta intr-o forma originala, printr-un decupaj modern.

In schimb, daca doresti sa iti evidentiezi in mod special bustul si linia taliei, si sa maschezi zona soldurilor si a picioarelor, atunci rochia rosie scurta Celia este creata special pentru tine. Deosebit de atragatoare, rochia rosie confectionata din material elastic poate fi purtata atat in club, cat si in iesirile tale obisnuite, in functie de felul in care doresti sa o accesorizezi si sa o combini cu alte obiecte vestimentare. Detaliul din dantela neagra fina din zona decolteului sporeste aerul fermecator al rochiei rosii, atragand atentia asupra bustului tau, iar talia iti va fi vizibil accentuata de fronsesurile rochiei rosii. 

rochie-scurta-rosieEsti admiratoarea stilului romantic si iubesti rochiile clos? Perfect, pentru ca avem rochia rosie scurta perfecta pentru tine: rochia Diane, confectionata din material elastic 3D, este creata astfel incat sa iti subtieze silueta si sa atraga atentia asupra taliei tale si a partii superioare a corpului. Cele doua volane ale fustei ii confera volum, astfel ca tinuta ta va fi categoric avantajata. Chiar daca alegi sa o porti in combinatie cu o pereche de pantofi stiletto, sandale elegante cu toc sau cizme cu ori fara toc pentru inceputul primaverii, rochia iti va conferi o alura aparte, romantica si feminina simultan.

Intra pe www.MissGrey.ro, si alege-ti rochiile rosii scurte preferate dintre modele create astfel incat sa flateze orice tip de silueta pe care ti le punem la dispozitie!

Missgrey @ Feb 16, 2015 +