rootfoot

Fii la moda in 2015, si profita de reducerile la hainele de dama

La fiecare sfarsit de an, obisnuim sa facem un bilant al realizarilor si esecurilor de care am avut parte in anul precedent, in toate planurile. In functie de concluziile acestei introspectii, sau mini-analize a activitatii noastre dintr-un an calendaristic, ne construim obiectivele pentru anul urmator. Pentru ca frumusetea este un aspect important in viata oricarei femei, trebuie sa dedicam o parte din timpul nostru si unui bilant al modei. Astfel, inceputul de an este perioada ideala in care putem sa ne evaluam garderoba, si sa o raportam la noile tendinte. Pentru a fi in pas cu moda si in 2015, asigura-te ca stii care sunt noile tendinte, si gandeste-te care dintre piesele vestimentare pe care deja le ai le mai poti pastra, la care trebuie sa renunti si, mai ales, ce noutati trebuie sa isi faca loc in garderoba ta. Astazi, iti vom prezenta succint principalele directii ale tendintelor in materie de moda in 2015, urmand ca tu sa profiti de reducerile la rochiile de dama pe care ti le oferim in aceasta perioada, si sa iti innoiesti garderoba.

Jacheta blana reducereLinia comuna a tendintelor in moda din 2015 se rezuma la protectia impotriva caldurii sau a frigului, prin intermediul unor piese vestimentare menite sa puna in evidentarochie-reducere feminitatea siluetei tale. Nuantele stralucitoare, imprimeurile si croiurile specifice anilor '60, auriul si atitudinea non-conformista sunt principalele directii in moda in 2015. 

Un element de care trebuie sa tii cont atunci cand iti adaptezi garderoba la noul an este revenirea in forta a stilului anilor '60, care isi va face simtita prezenta cu ajutorul imprimeurilor cu tenta grafica, a culorilor metalizate, a fustelor midi sau mini si a rochiilor in stil trapez. De asemenea, tricotajele sunt foarte in voga in anul care tocmai a inceput. Ideale pentru vremea rece, piesele vestimentare tricotate in tonuri neutre iti vor conferi un aspect chic si comfortabil, foarte feminin, deopotriva. 

Hainele de blana se numara printre articolele vedeta ale modei anului 2015, cu specificatia ca acestea sunt reinterpretate. Daca jachetele de blana erau pana acum monocrome, in 2015 acestea se poarta in culori si imprimeuri excentrice, cu influente salbatice. Miss Grey, in sesiunea de reduceri pentru hainele de dama din aceasta perioada, iti pune la dispozitie o superba jacheta de blana cu imprimeu tiger, la un super pret. Achizitionand-o, vei fi in armonie perfecta cu tendintele modei din 2015, si vei avea intotdeauna parte de aparitii spectaculoase si extrem de feminine. 

Auriul va juca un rol important in vestimentatia la moda din 2015. Indiferent ca vorbim despre rochii aurii, sau despre aplicatii aurii ori accesorii, aceasta culoare este indispensabila. Eleganta, sofisitciata, feminina si potrivita pentru toate tipurile de ten sau nuante de par, culoarea aurie este un must-have. Ca sa fii in ton cu moda in 2015, adauga garderobei tare rochia la reducere Cleo, din catifea neagra si cu o superba aplicatie aurie in zona pieptului, care o transforma intr-o piesa vestimentara versatila, potrivita pentru cele mai speciale evenimente din viata ta.

Acum, ca esti informata in ceea ce priveste moda in 2015, analizeaza-ti cu mare atentie propria garderoba, decide ce anume poti pastra, la ce trebuie sa renunti, si ce iti lipseste, si innoieste-ti garderoba profitand de cele mai bune reduceri la haine de dama! 

Missgrey @ Jan 06, 2015 +