rootfoot

Jachete de dama pentru orice tip de silueta

In sezonul rece, cel mai important element care ne defineste tinuta sunt jachetele. Pentru ca a suferi de frig nu este o optiune, daca dorim sa surprindem intotdeauna cu aparitii spectaculoase, trebuie sa ne ingrijim de piesele vestimentare pe care le purtam in permanenta in sezonul rece: jachetele de dama, pe care le regasesti intr-o mare diversitate de forme, modele si culori, insa pe care trebuie sa le selectezi cu grija, astfel incat sa fii avantajata de design, material si nuanta, si sa iesi in evidenta printr-o imagine impecabila. Foarte la moda in acest sezon sunt jachetele de blana, atat datorita materialului sofisticat din care sunt confectionate, cat si confortului pe care il confera purtatoarei. De aceea, Miss Grey iti recomanda doua modele superbe de jachete din blanita, pe care sa le porti in aceasta iarna, si sa faci senzatie. 

jacheta-de-dama-potrivita-pentru-orice-siluetaMotivele pentru care ar trebui sa porti jachete de lana sunt multiple: pe de o parte, acest material este unul foarte apreciat in lumea modei, si catalogat ca fiind unul dintre cele mai sofisticate. Eleganta pe care jachetele din lana ojacheta-dama-potrivita-pentru-orice-silueta emana este fara egal, astfel ca orice femeie care isi doreste sa se remarce ar trebui sa aiba cel putin o astfel de piesa vestimentara in dotare. Pe de alta parte, jachetele din lana iti ofera un confort foarte mare in ceea ce priveste frigul de afara. Astfel, te poti bucura de plimbari nesfarsite, fara sa te temi ca vei ingheta inainte de a ajunge la destinatie. Foarte moderne, jachetele din lana sunt piese vestimentare sofisticate foarte apreciate pe scena modei internationale, si sunt destul de pretentioase in sensul in care ele vor atrage categoric atentia asupra ta, astfel ca este necesar sa iti alegi modelul cu grija, daca doresti sa surprinzi intr-o maniera placuta. 

Unul dintre cele mai importante criterii de care trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi modelul de jacheta de dama este silueta: jachetele de iarna sunt, in general, grosute, astfel ca, daca nu ai o silueta extraordinar de bine sculptata, iti poti creste volumul involuntar, si poti risca chiar sa iti distorsionezi imaginea fata de felul in care tu arati in realitate. De aceea, este foarte important sa porti jachete de blana care sa te avantajeze, care sa iti puna in evidenta formele feminine si care sa nu dea impresia ca esti un mic cub pufos. Miss Grey ti-a pregatit cateva modele de jacheta de dama potrivite pentru orice tip de silueta, pe care le poti purta cu incredere in aceasta iarna:

Daca esti adepta unui look elegant in culolri clasice, iti recomandam jacheta de dama Suzanne, confectionata din blanita neagra si cu o centura lata in talie, ce se leaga intr-o fundita jucausa in partea frontala. Deosebit de eleganta, jacheta iti va pune in valoare formele feminine datorita centurii late din talie si a croiului atent, astfel incat vei reusi sa arati intotdeauna impecabil. 

Tonurile de bej sunt preferatele tale? Fa-te remarcata cu jacheta de dama Martha, confectionata, la randul ei, din blanita, si cu un cordon lat din piele ecologica in talie, menit sa iti accentueze formele feminine si sa iti puna in evidenta silueta. Secretul acestor jachete este tocmai faptul ca sunt gandite in asa fel incat sa atraga atentia asupra zonei taliei, unul dintre simbolurile feminitatii. Astfel, indiferent de tipul de silueta pe care il ai, jachetele de dama Miss Grey te vor avantaja. 

Intra pe www.MissGrey.ro, si alege-ti modelul de jacheta de dama preferat! 

Missgrey @ Jan 16, 2015 +