rootfoot

Black Friday vine cu super reduceri la paltoane dama chic

Lunile de iarna sunt mult mai placute atunci cand te aperi de frig si melancolie cu paltoane dama chic, in culori vii, confortabile, care-ti complimenteaza silueta si personalitatea. Si cand e cel mai bun moment ca sa-ti achizitionezi un palton elegant pe care sa-l porti cu drag, fara sa te ingrijoreze pretul?

 

De Black Friday, bineinteles!

 

Tot ce trebuie sa stii este cum sa alegi croiala potrivita pentru silueta ta, apoi sa explorezi oferta Black Friday MissGrey de paltoane si jachete din magazinul online Miss Grey pentru a-ti achizitiona piesa vestimentara cheie a sezonului rece la un pret mult mai mic!

 

 

Cum alegi un palton dama in functie de forma corpului

 

Inainte sa-ti achizitionezi un palton dama la reducere trebuie sa afli ce croiala ti se potriveste mai bine in functie de forma corpului, mai ales atunci cand cumperi dintr-un magazin online, fara a-l proba inainte.

 

De exemplu, daca esti mignona vei evita paltoanele prea lungi, peste genunchi, iar daca ai bustul generos nu te vor avantaja paltoanele cu nasturi supradimensionati, pernute sau alte detalii in partea superioara.

 

In schimb, un palton cu linii drepte, simple, care se opreste deasupra genunchiului, fara curea, iti va veni impecabil daca esti micuta, iar ca sa echilibrezi proportiile cand ai un bust voluminos e bine sa porti paltoane cu decolteu in V si cat mai multe cusaturi verticale sau oblice.

 

Daca esti inalta, cumpara paltoane dama reducere Black Friday cu talia frumos accentuata de o curea lata, iar daca ai silueta plinuta sau solduri late, evita modelele de paltoane voluminoase in favoarea celor cu croiala in A sau in stil empire.

 

Cumpara paltoane dama la reduceri in culori vesele

 

Probabil ca deja ai o jacheta sau un palton pe care il porti zilnic de cand s-a racit vremea, dar trebuie sa recunosti ca uneori mergi pe strada si iti doresti sa te fi remarcat cumva printre toate celelalte femei care au ales –la fel ca tine- una din cele mai lesnicioase variante cromatice pentru haina de exterior: negru, gri sau bleumarin. Inseamna ca e cazul sa profiti de reducerile Black Friday si sa te rasfeti cu un palton dama in culori indraznete.

 

Vei vrea sa fie totusi suficient de practic pentru a-l putea purta in mai multe combinatii vestimentare, asa ca e preferabil sa eviti culorile neon sau pastelurile.

 

Un palton dama rosu, de exemplu, este mai usor de asortat decat crezi. Va arata minunat alaturi de culorile neutre (alb, negru, bej, nude), de nuantele de albastru (albastru denim, bleu deschis, bleumarin) si de rozuri. Ai grija doar la piesele vestimentare in tonuri de verde, care nu sunt foarte prietenoase cu paltonul rosu, si vei avea un look nu doar impecabil, ci si plin de vitalitate!

Missgrey @ Nov 17, 2017 +