rootfoot

Incalzeste si coloreaza zilele de toamna cu noile paltoane si jachete Miss Grey

Toamna ar fi un anotimp tare simpatic, cu toate frunzele ei colorate in zeci de nuante de galben, rosu si caramiziu, daca nu s-ar juca temperaturile din ce in ce mai scazute cu nervii si garderoba noastra.

 

Poate ca in timpul verii alegerile vestimentare erau extrem de simple –in teorie, pentru ca stim cat de dificil e sa alegi tinuta potrivita, fie ca e compusa din doua piese sau din cinci, dar acum trebuie neaparat sa gasesti paltoanele sau jachetele potrivite pentru zilele capricioase, rareori suficient de calde, ale toamnei.

 

De aceea, Miss Grey si-a imbogatit colectia de paltoane si jachete cu modele noi, realizate cu drag in atelierul propriu din Bucuresti si urmarind indeaproape tendintele modei, pentru ca tu sa-ti poti compune cu usurinta tinute de toamna elegante, de zi sau de seara.

 

Bucura-te de texturi calduroase si confortabile in noua colectie de toamna Miss Grey

 

 

Ce poate fi mai placut decat sa fii invaluita in tesaturi din cele mai delicate si calduroase totodata, croite modern si original in asa fel incat confortul si eleganta sa surprinda de fiecare data printr-un echilibru perfect? Noua colectie Miss Grey cuprinde paltoane si jachete realizate din texturi clasice care imbie la atingere, precum lana, dar si din tesaturi inedite, de efect, precum bucle.

 

Inveseleste-ti zilele mohorate de toamna cu nuante intense in noile paltoane si jachete Miss Grey

 

Stim ca o jacheta neagra reprezinta solutia salvatoare in multe ocazii, la evenimente de zi sau de seara, asa ca iti punem la dispozitie atat modele de jachete negre de o eleganta clasica, conturate subtil prin cel mai trendy element de design ale acestui an, volanul, cat si varianta reinventata a cardiganelor must-have, intr-un joc cromatic captivant de rosu si negru.

 

Si pentru ca eleganta inseamna, nu de putine ori, optimism si buna dispozitie, noua colectie iti aduce si modele de jachete si paltoane in nuante intense de rosu si verde, ideale pentru a te transforma in pata de culoare din monotonia cenusie a lunilor reci. Jachetele si paltoanele Miss Grey pot fi purtate atat cu rochii elegante sau casual, cat si cu pantaloni, asigurandu-ti un look impecabil in orice ocazie si un vibe chic pentru care vei primi o multime de complimente.

 

Noile modele de jachete si paltoane Miss Grey te asteapta in magazinul nostru online. Te invitam sa-ti alegi modelul preferat, ideal pentru garderoba ta de sezon.

 

Missgrey @ Oct 13, 2017 +