rootfoot

Sarbatoreste 1 Decembrie cu haine made in Romania!

Inceputul lunii Decembrie marcheaza o zi deosebit de importanta pentru noi. Sarbatorim ziua nationala a Romaniei, ziua in care, dupa veacuri de conflicte, bai de sange si suferinte indurate de oamenii care se identificau ca o singura natiune, au reusit sa isi vada visul implinit. Chiar daca spiritul patriotic s-a denaturat in timp, si s-a adaptat manierei noi in care societatea functioneaza, iti poti manifesta interesul pentru aceasta sarbatoare si altfel. Noi iti recomandam ca de ziua nationala sa porti haine made in Romania, si sa arati minunat sustinand si promovand imaginea tarii la toate evenimentele la care participi. 

rochie-made-in-romaniaUnul dintre obiectivele principale ale brandului Miss Grey este contributia la conturarea identitatii nationale pe scena modei internationale. Daca New York si Paris sunt principalele regiuni care ne vin in minte in momentul in care ne gandim la simboluri in materie de moda si creatii vestimentare, de ce nu am putea sa ne raportam si la regiuni mai mici, care au capacitatea sa realizeze confectii vestimentare si design-uri pline de creativitate si originalitate? Calitatea nu se masoara in dimensiuni. Calitatea se masoara in grija pe care o entitate, un brand o acorda nevoilor clientului, in maniera in care acesta se raporteaza la aceste nevoi si in originalitatea si creativitatea de care dispune si pe care o investeste in ceea ce produce. 

In ultimii ani, brandurile care promoveaza produse made in Romania au inceput sa apara din ce in ce mai mult pe piata. Fie ca este un rezultat al unei incercari de aliniere si de uniformizare la nivel european si international, fie ca reprezinta o incercare de a contura identitatea nationala in spirit modern, initiativele de acest gen trebuie sustinute si aclamate, pentru ca sunt o portita de deschidere inspre evolutia si progresul unei societati romanesti ale carei calitati sunt mai degraba disputate si negate decat admise, apreciate si recunoscute. 

Daca te numeri printre femeile care iubesc hainele si profita de orice ocazie pentru a-si achiztiona ceva nou, avem un sfat pentru tine: poarta haine romanesti, si contribuie si tu la conturarea identitatii nationale in lumea internationala a modei! Pentru petrecerea din seara asta, iti recomandam calduros o rochie eleganta confectionata din catifea bordo, cu benzi negre aplicate, pentru o aparitie moderna, chic si tinereasca simultan. Materialul se muleaza discret pe formele tale, evidentiindu-ti silueta, si punandu-ti in valoare feminitatea. 

Pe www.MissGrey.ro, gasesti cele mai frumoase rochii si haine made in Romania, pe care sa le porti de 1 Decembrie, si sa contribui si tu la conturarea identitatii romanesti in spatiul modei internationale!

Missgrey @ Dec 01, 2014 +