Rochii de domnisoara de onoare verzi

Sa fii mireasa nu e usor, dar sa fii domnisoara de onoare nu e nici atunci mai usor, pentru ca e munca multa. De aceea, atunci cand mireasa ce iti este prietena alege o culoare tematica a nuntii sale, tu deja sa fii oarecum pregatita cu modele de rochii de domnisoara de onoare.

Rochie Erin VerdeFiind primavara, foarte multe mirese aleg ca si culoare a intregii nunti verdele, astfel ca atunci cand isi alege domnisoarele de onoare, mireasa va sti deja ce sa aleaga ca si rochie. Dar de cele mai multe ori, mireasa este foarte ocupata si stresata si tinde sa lase rochia domnisoarelor de onoare pe ultimul loc.

Si aici intra in scena domnisoara de onoare care ii poate face ziua mult mai buna miresei, prezentandu-I doua rochii de domnisoara de onoare verzi.Rochie Kora Verde

Rochia  Erin Verde are un design simpu, foarte bun pentru domnisoarele de onoare cu forme voluptoase, punand in evidenta talia purtatoarei, iar partea de jos a rochiei este una foarte lejera, fiind perfecta pentru o miscare ampla a picioarelor, mai ales ca purtatoarea se va misca foarte mult de colo colo.

Rochia  Kora Verde este foarte eleganta si simpla, perfecta unei domnisoare de onorare datorita faptului ca e confectionata din voal verde smarald ce ii confera o alura foarte eleganta si regala in acelasi timp. Si aceasta rochie pune talia in evidenta prin detaliile din acea zona.

Cu aceste doua rochii, nunta va fi una perfecta, colorata si ca de primavara, iar domnisoarele de onoare vor arata fabulos si vor putea sa se miste lejer intreaga noapte.

Missgrey @ Mar 30, 2016 +