rootfoot

Cum sa porti cu stil un palton gri

Una dintre piesele de rezistenta ale garderobei tale de iarna este aparent banalul palton gri, pe care poate esti tentata sa-l ocolesti mai ales cand vrei sa creezi o tinuta rafinata, pentru un eveniment special sau pentru o ocazie festiva.

 

Lucrul acesta se intampla pentru ca inca mai avem o oarecare reticenta cand vine vorba de purtarea griurilor, si de cele mai multe ori le pastram pentru hainele obisnuite. Dar lucrurile nu stau deloc astfel.

 

Am mai povestit despre avantajele si farmecul nuantelor de gri in articolele despre rochii de seara, iar efectul incantator al anumitor combinatii cromatice cu gri nu-si pierde din forta nici cand vine vorba de paltoanele elegante destinate lunilor reci de iarna. Ba parca se intensifica, si asta pentru ca o nuanta luminoasa de gri reuseste sa rupa monotonia unei tinute negre, asa cum probabil ti se intampla sa porti de multe ori in anotimpul rece.

 

 

Paltonul gri se potriveste atat unei tinute business, cat si uneia elegante

 

Pentru zilele pline, in care trebuie trebuie sa ajungi dupa programul de munca la un eveniment monden, paltonul elegant gri te scoate din incurcatura. E suficient sa-l porti peste o rochie conica in nuante de alb, bleu deschis sau roz pal, pentru un look fresh, sau in tonuri mai inchise, de bordo sau negru.

 

Daca ai ales un palton gri pana la genunchi, va arata spectaculos cu cizme inalte, iar unul trei sferturi se potriveste foarte bine cu o pereche de botine sau pantofi cu toc.

 

Tine minte, cand mizezi pe combinatia de alb cu negru in tinuta si adaugi un palton elegant gri, pentru o tusa de culoare rujul rosu este vital.

 

Paltoanele gri arata excelent cu jeansi

 

Atat paltoanele lungi, oversized, cat si cele pana la genunchi, cu cordon, arata incredibil de cool daca le porti cu jeansi in orice nuanta, indigo, bleu deschis sau negri, pentru un aspect casual. Adauga un pulover alb, negru, visiniu sau orange, cand ai pofta sa te joci cu culorile, si vei obtine un look vesel si relaxat.

 

Ce culori poti asorta la un palton gri elegant?

 

Paltoanele elegante gri pot avea diverse nuante, mai inchise, mai deschise sau textura inspicata, asa ca reglajul fin al nuantelor tine de fiecare model.

 

Cu toate acestea, mergi la sigur purtand paltonul gri cu tinute all black sau alb cu negru. Alte variante cromatice ireprosabile sunt gri cu bleu si alb, gri cu negru si rosu, gri cu bleu si roz, gri cu negru si galben.

 

Missgrey @ Nov 21, 2017 +