rootfoot

Fuste elegante de dama, un must have in aceasta primavara

Iarna esti obisnuita sa porti pantaloni. Insa trei luni parca sunt un timp prea lung pentru a nu-ti diversifica tinutele... Fustele scurte si fustele midi sunt din nou in tendinte in aceasta perioada! Daca esti nerabdatoare sa porti si tinute specific feminine, atunci fustele de dama sunt solutia ideala! Ai la dispozitie numeroase modele de fuste elegante versatile, pe care sa le porti chiar si in sezonul rece, si cu ajutorul carora sa iti construiesti cele mai diverse aparitii si outfituri. De aceea, Miss Grey iti recomanda doua modele superbe de fuste elegante de dama pe care sa le porti in aceasta perioada si la primavara, astfel incat sa fii intotdeauna incantatoare. 

fusta-eleganta-de-damaMarele avantaj al fustelor nu consta numai in faptul ca sunt obiecte vestimentare specific feminine, ci si in faptul ca te pot ajuta sa iti construiesti cele mai diverse tinute: corect asortate si acceosrizate, fustele de dama pot fi solutia fiecareifusta-eleganta-de-damaocazii, fie ca vorbim despre tinute office de birou, tinute de petrecere, tinute casual sau smart-casual. In plus, fustele te pot ajuta sa iti maschezi anumite defecte si s aiti pui in evidenta calitatile. Primavara aceasta, culorile pastel si fustele de piele sunt foarte in voga. Le poti purta si la birou, si in club, si la o simpla iesire in oras. Asa ca daca nu ai niciunul dintre aceste modele in garderoba, ar fi cazul sa iti achizitionezi! Iata ce modele iti propune Miss Grey

Poti alege o fusta clos in tonuri de roz pudra daca iti doresti sa ai tinute in acord cu simbolistica primaverii, sa inspiri delicatete, romantism si optimism. Foarte versatila, fusta eleganta Sonia iti accentueaza talia si confera siluetei tale un aspect foarte feminin, putand fi purtata la orice ocazie, daca stii cum sa o accesorizezi.

Fusta de piele este si ea un must have pentru garderoba oricarei femei, iar daca nu ai inca o astfel de piesa vestimentara, iti recomandam fusta creion de piele cu funda in talie Ayanna. Deosebit de eleganta, aceasta se muleaza discret pe formele tale, punandu-ti in evidenta feminitatea si conferindu-ti o aparitie inedita. Poti opta pentru aceasta piesa vestimentara fie la birou, intr-o tinuta office, daca o combini cu o camasa alba eleganta, fie in club, daca alegi sa o porti cu o bluza eleganta din dantela semitransparenta, fie intr-o tinuta smart casual, in combinatie cu un pulover simplu gri. 

Intra pe www.MissGrey.ro, si achizitioneaza-ti cele mai vanate fuste elegante de dama din aceasta primavara!

Missgrey @ Feb 12, 2015 +