Nou
Bluză din catifea de bumbac cu aplicaţie tip broşă floare pentru bebeluşi, fete Faceți click pentru mărire
Bluză din catifea de bumbac cu aplicaţie tip broşă floare pentru bebeluşi, fete
Bluză din catifea de bumbac cu aplicaţie tip broşă floare pentru bebeluşi, fete Bluză din catifea de bumbac cu aplicaţie tip broşă floare pentru bebeluşi, fete Bluză din catifea de bumbac cu aplicaţie tip broşă floare pentru bebeluşi, fete Bluză din catifea de bumbac cu aplicaţie tip broşă floare pentru bebeluşi, fete Bluză din catifea de bumbac cu aplicaţie tip broşă floare pentru bebeluşi, fete Bluză din catifea de bumbac cu aplicaţie tip broşă floare pentru bebeluşi, fete Bluză din catifea de bumbac cu aplicaţie tip broşă floare pentru bebeluşi, fete

Compleu din catifea de bumbac cu aplicaţie tip broşă floare pentru fete

214,00 RON

Compleu din două piese din catifea de bumbac moale, certificat OEKO-TEX® STANDARD 100, pentru fete. Bluză accesorizată cu aplicaţie din pietre tip broşă în formă de floare. Pantaloni cu betelie elastică.

Mai multe detalii

 

 • Compleu din două piese din catifea de bumbac moale, certificat OEKO-TEX® STANDARD 100, pentru fete. Bluză accesorizată cu aplicaţie din pietre tip broşă în formă de floare. 

  Culoare: bordo

  - catifea din bumbac certificat OEKO-TEX® STANDARD 100

  - guler rotund

  - închidere cu capse pe un umăr

  - pantaloni cu betelie elastică și cusătură pe mijloc

  Produsele certificate OEKO-TEX® STANDARD 100 sunt testate pentru a nu conţine peste 100 de substanțe cunoscute a fi dăunătoare, fiind astfel sigure pentru sănătatea copilului.

 • Compoziție Bumbac 100% certificat OEKO-TEX
  Material Catifea
  Brand MissGrey

Produse similare