Preț redus!
Bluză din bumbac cu broderie Unicorn pentru bebeluşi, fete Faceți click pentru mărire
Bluză din bumbac cu broderie Unicorn pentru bebeluşi, fete
Bluză din bumbac cu broderie Unicorn pentru bebeluşi, fete Bluză din bumbac cu broderie Unicorn pentru bebeluşi, fete Bluză din bumbac cu broderie Unicorn pentru bebeluşi, fete Bluză din bumbac cu broderie Unicorn pentru bebeluşi, fete Bluză din bumbac cu broderie Unicorn pentru bebeluşi, fete Bluză din bumbac cu broderie Unicorn pentru bebeluşi, fete Bluză din bumbac cu broderie Unicorn pentru bebeluşi, fete Bluză din bumbac cu broderie Unicorn pentru bebeluşi, fete Bluză din bumbac cu broderie Unicorn pentru bebeluşi, fete Bluză din bumbac cu broderie Unicorn pentru bebeluşi, fete

Compleu din bumbac vătuit cu broderie Unicorn pentru bebeluşi, fete

97,00 RON

-50%

194,00 RON

Compleu din 2 piese din bumbac vătuit moale, certificat OEKO-TEX® STANDARD 100, pentru bebeluși, fete, accesorizat cu broderie în față. Pantaloni cu betelie elastică.

Mai multe detalii

Atenție: Ultimele produse!

 

 • Compleu din 2 piese gri din bumbac vătuit moale, certificat OEKO-TEX® STANDARD 100, pentru bebeluși, fete, accesorizat cu broderie în față. 

  - bumbac certificat OEKO-TEX® STANDARD 100, vătuit la interior

  - mâneci lungi

  - guler rotund

  - închidere cu nasture la spate

  - pantaloni cu betelie elastică 

  Produsele certificate OEKO-TEX® STANDARD 100 sunt testate pentru a nu conţine peste 100 de substanțe cunoscute a fi dăunătoare, fiind astfel sigure pentru sănătatea copilului.

 • Compoziție Bumbac 100% certificat OEKO-TEX
  Material Bumbac

Produse similare