Preț redus!
Bluză din bumbac cu broderie Hello Kitty pentru bebeluşi, fete Faceți click pentru mărire
Bluză din bumbac cu broderie Hello Kitty pentru bebeluşi, fete
Bluză din bumbac cu broderie Hello Kitty pentru bebeluşi, fete Bluză din bumbac cu broderie Hello Kitty pentru bebeluşi, fete Bluză din bumbac cu broderie Hello Kitty pentru bebeluşi, fete Bluză din bumbac cu broderie Hello Kitty pentru bebeluşi, fete Bluză din bumbac cu broderie Hello Kitty pentru bebeluşi, fete Bluză din bumbac cu broderie Hello Kitty pentru bebeluşi, fete Bluză din bumbac cu broderie Hello Kitty pentru bebeluşi, fete Bluză din bumbac cu broderie Hello Kitty pentru bebeluşi, fete Bluză din bumbac cu broderie Hello Kitty pentru bebeluşi, fete Bluză din bumbac cu broderie Hello Kitty pentru bebeluşi, fete

Compleu din bumbac flauşat cu broderie Hello Kitty pentru bebeluşi, fete

100,00 RON

-50%

200,00 RON

Compleu din 2 piese din bumbac flauşat moale, certificat OEKO-TEX® STANDARD 100, pentru bebeluși, fete, accesorizat cu broderie în față. Pantaloni cu betelie elastică.

Mai multe detalii

Atenție: Ultimele produse!

 

 • Compleu din 2 piese bleumarin din bumbac flauşat moale, certificat OEKO-TEX® STANDARD 100, pentru bebeluși, fete, accesorizat cu broderie în față. Pantaloni cu betelie elastică.

  - bumbac certificat OEKO-TEX® STANDARD 100

  - mâneci lungi

  - guler rotund

  - închidere cu nasture la spate

  - pantaloni cu betelie elastică 

  Produsele certificate OEKO-TEX® STANDARD 100 sunt testate pentru a nu conţine peste 100 de substanțe cunoscute a fi dăunătoare, fiind astfel sigure pentru sănătatea copilului.

 • Compoziție Bumbac 100% certificat OEKO-TEX
  Material Bumbac

Produse similare