Hanorac din bumbac vătuit cu broderii Star pentru bebeluşi, fete Faceți click pentru mărire
Hanorac din bumbac vătuit cu broderii Star pentru bebeluşi, fete
Hanorac din bumbac vătuit cu broderii Star pentru bebeluşi, fete Hanorac din bumbac vătuit cu broderii Star pentru bebeluşi, fete Hanorac din bumbac vătuit cu broderii Star pentru bebeluşi, fete Hanorac din bumbac vătuit cu broderii Star pentru bebeluşi, fete Hanorac din bumbac vătuit cu broderii Star pentru bebeluşi, fete Hanorac din bumbac vătuit cu broderii Star pentru bebeluşi, fete Hanorac din bumbac vătuit cu broderii Star pentru bebeluşi, fete Hanorac din bumbac vătuit cu broderii Star pentru bebeluşi, fete Hanorac din bumbac vătuit cu broderii Star pentru bebeluşi, fete Hanorac din bumbac vătuit cu broderii Star pentru bebeluşi, fete Hanorac din bumbac vătuit cu broderii Star pentru bebeluşi, fete Hanorac din bumbac vătuit cu broderii Star pentru bebeluşi, fete Hanorac din bumbac vătuit cu broderii Star pentru bebeluşi, fete

Compleu din bumbac vătuit cu broderii Star pentru bebeluşi, fete

276,00 RON

Compleu din 2 piese din bumbac vătuit, certificat OEKO-TEX® STANDARD 100, pentru bebeluşi, fete. Hanorac cu aplicații brodate pe față. Pantaloni cu pliuri în faţă şi betelie elastică.

Mai multe detalii

 

 • Compleu din 2 piese din bumbac vătuit cu broderii Star, certificat OEKO-TEX® STANDARD 100, pentru bebeluşi, fete. Hanorac cu aplicații brodate pe față.

  Culoare - Bej nisipiu

  - bumbac certificat OEKO-TEX® STANDARD 100, vătuit pe interior

  - închidere cu fermoar în faţă

  - glugă aplicată

  - mânecă lungă

  - buzunare laterale

  - aplicații brodate pe față din strasuri și mărgele

  - pantaloni cu pliuri în faţă şi betelie elastică

  Produsele certificate OEKO-TEX® STANDARD 100 sunt testate pentru a nu conţine peste 100 de substanțe cunoscute a fi dăunătoare, fiind astfel sigure pentru sănătatea copilului.

 • Compoziție Bumbac 100% certificat OEKO-TEX
  Material Bumbac

Produse similare