Nou
Bluză din bumbac flauşat cu inserţie din bandă ripsată pentru bebeluşi, fete Faceți click pentru mărire
Bluză din bumbac flauşat cu inserţie din bandă ripsată pentru bebeluşi, fete
Bluză din bumbac flauşat cu inserţie din bandă ripsată pentru bebeluşi, fete Bluză din bumbac flauşat cu inserţie din bandă ripsată pentru bebeluşi, fete Bluză din bumbac flauşat cu inserţie din bandă ripsată pentru bebeluşi, fete Bluză din bumbac flauşat cu inserţie din bandă ripsată pentru bebeluşi, fete Bluză din bumbac flauşat cu inserţie din bandă ripsată pentru bebeluşi, fete Bluză din bumbac flauşat cu inserţie din bandă ripsată pentru bebeluşi, fete Bluză din bumbac flauşat cu inserţie din bandă ripsată pentru bebeluşi, fete Bluză din bumbac flauşat cu inserţie din bandă ripsată pentru bebeluşi, fete Bluză din bumbac flauşat cu inserţie din bandă ripsată pentru bebeluşi, fete Bluză din bumbac flauşat cu inserţie din bandă ripsată pentru bebeluşi, fete

Compleu din bumbac flauşat cu inserţie din bandă ripsată pentru bebeluşi, fete

240,00 RON

Compleu din bumbac flauşat, certificat OEKO-TEX® STANDARD 100, pentru bebeluşi, fete. Bluză accesorizată cu inserţie din bandă ripsată. Pantaloni cu pliuri în faţă şi betelie elastică.

Mai multe detalii

 

 • Compleu din bumbac flauşat kaki, certificat OEKO-TEX® STANDARD 100, pentru bebeluşi, fete. Bluză accesorizată cu inserţie din bandă ripsată.

  - bumbac certificat OEKO-TEX® STANDARD 100

  - mâneci lungi

  - guler rotund

  - închidere cu capse pe un umăr

  - bordură reiată la răscroiala gâtului și la bază

  detalii din bandă ripsată

  - pantaloni cu pliuri în faţă şi betelie elastică

  Produsele certificate OEKO-TEX® STANDARD 100 sunt testate pentru a nu conţine peste 100 de substanțe cunoscute a fi dăunătoare, fiind astfel sigure pentru sănătatea copilului.

 • Compoziție Bumbac 100% certificat OEKO-TEX
  Material Bumbac
  Brand MissGrey

Produse similare