Rochii Turcoaz

Nu sunt produse în această categorie

Te invităm să descoperi colecția inedită de rochii turcoaz semnate Miss Grey, în care texturile rafinate se îmbină armonios cu nuanțe amintind de azuriul apelor din insulele tropicale. Extrem de adaptabile pentru o varietate de ocazii mai mult sau mai puțin formale, rochiile turcoaz confecționate în atelierul propriu din București îți vor conferi un aer plin de optimism și prospețime.

 

 Rochii de seară turcoaz pentru toate preferințele

 

Îți punem la dispoziție o varietate de modele de rochii de seară turcoaz, confecționate din materiale deosebite, precum voalul simplu sau fronsat și dantela. Designul variat, în care numai detaliile minuțios lucrate rămân o constantă, îți permite să porți  modelele noastre de rochii de seară turcoaz atât la o petrecere formală, cât și la o ocazie cu un dress code mai puțin riguros. În colecția noastră de rochii turcoaz de seară vei găsi atât modele maxi, potrivite evenimentelor de seară, cât și rochii scurte, ideale pentru ocaziile speciale din timpul zilei.

 

Rochii lungi turcoaz elegante

 

Modelele Miss Grey de rochii lungi turcoaz elegante sunt piesele vestimentare ideale pentru ținutele de ocazie care dau tonul eleganței, chiar și la cele mai pretențioase petreceri. Disponibile într-o varietate de modele și texturi, aceste rochii maxi turcoaz se remarcă prin atenția deosebită acordată detaliilor. Cu corset sau cupe integrate, cu spatele gol, cu despicătură laterală sau volane asimetrice, ținutele sofisticate pe care ți le propunem sunt croite special pentru a-ți evidenția farmecul natural.

  

Rochii de ocazie turcoaz din voal fin

 

Cu linii fluide și un design pe cât de confortabil, pe atât de seducător, colecția Miss Grey de rochii de ocazie turcoaz din voal fin este punctul de plecare pentru pregătirea unei ținute care să te scoată în evidență la petrecerile verii. Luminoasă, cu un aer exotic, nuanța turcoaz face o pereche imbatabilă cu delicatețea voalului, fie că are o textură simplă sau fronsată. Ideale pentru petrecerile de nuntă, dar și pentru orice alte ocazii formale unde vrei să impresionezi prin eleganță, o rochie turcoaz de ocazie din voal îți oferă opțiunea unei vestimentații fără cusur, cu un plus de farmec.