Filtre

Culoare

Lungime Rochie

Categories

Resetează filtrul

Rochii de vară

Sunt 4 produse
Showing 1 - 4 of 4 items

O vacanță incendiară începe cu o colecție de rochii de vara create special pentru a-ți pune în valoare frumusețea naturală. Îmbinând armonios calitatea materialelor rafinate precum voalul delicat și dantela prețioasă, cu abordările originale și paleta cromatică variată, colecția de rochii vara Miss Grey îți va aduce un plus de seducție și sofisticare la petrecerile estivale!


 
Rochii de vara lungi pentru o apariție diafanăAspectul vaporos al rochiilor de vara lungi create în atelierul Miss Grey din București este ideal pentru petrecerile în aer liber, unde îți dorești să impresionezi prin eleganță și delicatețe. Disponibile într-o varietate de modele, texturi și culori, rochiile lungi de vară se remarcă prin atenția deosebită acordată detaliilor. Cu corset sau cupe integrate, cu spatele gol, cu bretele sau cu umerii dezveliți, ținutele sofisticate pe care Miss Grey ți le propune sunt croite special pentru a avantaja diferite tipuri de siluete. Rochii de vara midi și scurte, esența rafinamentului

Croite în spiritul frumuseții clasice a ținutelor care nu se demodează niciodată, rochiile de vară midi sunt ideale atât pentru a fi purtate la birou sau la întâlniri romantice, dar și la petreceri de cocktail sau nunți. Fie că preferi stilul romantic al unei rochii în cloș sau aerul seducător al designului conic, grația și feminitatea rămâne o constantă în fiecare model de rochie de vara pe care ți-l punem la dispoziție în magazinul online Miss Grey.Texturi delicate și culori spectaculoase în rochiile de vară


 
Îți place sofisticarea sugerată de dantela prețioasă brodată sau preferi delicatețea voalului? Ești de părere că e imposibil să dai greș în materie de modă purtând mica rochie neagră sau alegi îndrăzneala cromatică?
Cu inserții de dantelă brodată sau cu volane asimetrice, inedite, cu detalii încărcate de feminitate și romantism, în nuanțe pastel sau viu colorate, modelele Miss Grey de rochi de vara țin cont de fiecare din preferințele tale.