Filtre

Culoare

Categories

Resetează filtrul

Rochii de Soacra

Sunt 33 produse
pe pagină
Showing 13 - 24 of 33 items

Odata ca niciodata, mama miresei sau a mirelui trebuia sa poarte rochii respectabile si simple, in culori pastel sau nuante discrete de bej si nude, conform asteptarilor tuturor. Din fericire, asta e in trecut, iar astazi, soacrele sunt libere sa isi exprime preferintele in materie de stil, sensibilitatea si delicatetea prin intermediul numeroaselor rochii de soacra  in cele mai diverse culori, design-uri si texturi.

 

Celebreaza unul dintre cele mai fericite momente din viata ta cu o tinuta pe masura, purtand rochii de soacra mare Miss Grey de o eleganta impecabila. Confectionate din materiale de calitate care emana delicatete si rafinament, o rochie de soacra Miss Grey iti garanteaza aparitii deosebite, asezonate cu complimente si stil la superlativ.

 

 

Rochii de soacra lungi intr-o gama cromatica diversa, la Miss Grey

Avand o experienta sustinuta de ani de zile de eforturi si pasiune pentru frumusete si eleganta, Miss Grey a creat, de-a lungul timpului, o gama extrem de variata de rochii de soacra lungi, inclusiv marimi mari XXL, pe care le poti regasi in cadrul magazinului nostru online. Acoperind o gama cromatica diversa, rochiile pentru soacra Miss Grey intentioneaza sa te aduca in centrul atentiei, sa iti asigure un confort deosebit si sa iti evidentieze calitatile naturale, urmarind toate aceste lucruri prin melanjul detaliilor atent prelucrate, al texturilor armonios imbinate in cadrul unui singur accesoriu vestimentar si prin culorile fascinante. Incepand de la negru si trecand prin tonurile neutre de gri sau bej, si pana la cele mai luxuriante pasteluri ori cele mai vibrante nuante de verde, albastru, turcoaz, bordo sau rosu, rochiile de soacră lungi Miss Grey flateaa orice tip de silueta atat datorita deisgn-urilor diverse cat si croielilor in linii clasice, ce au menirea de a minimiza orice potential defect care ti-ar putea stirbi din incredere.

 

 

Rochii elegante de soacra din dantela si voal

Poate cele mai populare si indragite rochii elegante de soacra sunt cele confectionate din dantela si voal; asta pentru ca juxtapunerea acestor doua texturi eterne din punct de vedere estetic, corelata cu croiala clasica si versatila si cu culorile fermecatoare, creeaza un accesoriu vestimentar imposibil de trecut cu vederea. Rochiile de nunta soacra mare Erin sunt o alegere perfecta pentru mama miresei sau a mirelui, care isi doreste sa straluceasca la cel mai important eveniment din viata copilului sau. Avand o croiala in linie A, rochia de soacră Erin accentueaza discret liniile taliei, iar fusta diafana minimizeaza orice aspect identificat drept potential defect; bustul este realizat din dantela pretioasa cu broderie manuala de fir de paiete, si se distinge prin manecile transparente scurte si prin decupajul de la spate, elemente ce sporesc feminitatea si eleganta purtatoarei. Rochia pentru soacra Erin este disponibila in tonuri de verde, albastru imperial, bordo pasional, gri discret sau roz pastel.

 

Indrazneste sa iti alegi modelul preferat, dintre numeroasele rochii de soacra mica pe care ti le punem la dispozitie in magazinul nostru online.