Filtre

Culoare

Categories

Resetează filtrul

Rochii de Nunta

Sunt 76 produse
pe pagină
Showing 13 - 24 of 76 items

Create astfel incat sa corespunda tuturor preferintelor, rochiile de nunta Miss Grey imbina eleganta cu confortul si indrazneala, totul cu scopul de a-ti asigura aparitii spectaculoase la cele mai deosebite evenimente. Alege din peste 200 de modele de rochii de nunta lungi, midi sau scurte Miss Grey intr-o paleta larga de modele, stiluri si culori - incepand de la tonurile pastelate, trecand prin cele mai vibrante nuante si pana la clasicele culori neutre.  Daca stii ca urmeaza sa participi la nunta cuiva drag, si vrei sa ai o aparitie de poveste, atunci o rochie de nunta Miss Grey este alegerea potrivita pentru tine.

 

Rochii pentru nunta scurte si midi pentru orice anotimp

 

In calitate de invitata la o nunta, tinuta ta trebuie sa fie impecabila si sa atraga complimente. Una dintre cele mai sigure metode de a obtine acest lucru consta in alegerea unei rochii de nunta scurte sau midi de o eleganta extraordinara. Miss Grey iti pune la dispozitie o selectie de peste 80 de modele de rochii de nunta scurte si midi, in culori si design-uri variate, pe care poti sa le porti atat ca nasa, domnisoara de onoare sau soacra, de fiecare cand ai nevoie sa te simti diferita, unica, frumoasa si feminina.

 

Rochii elegante pentru nunta - Alege din zeci de modele irezistibile‎

 

Rochiile de zi sau de seara pentru nunta pe care le-am creat pentru tine se disting prin calitatea excelenta a materialelor din care sunt confectionate, prin durabilitatea in timp din punct de vedere al trendurilor, prin design-urile gandite special pentru a flata orice tip de silueta si prin detaliile atent prelucrate ce iti ofera o alura deosebita si unica. In magazinul nostru online poti alege rochii pentru nuntă elegante, mai indraznete sau mai clasice, in culori puternice, pasteluri sau tonuri neutre, in functie de preferinte, atat la preturi accesibile, cat si ieftine. Oricat de pretentioasa ai fi, indiferent de anotimp, in selectia noastra cu siguranta vei gasi un model care sa ti se potriveasca si care sa atraga toate privirile.

 

Rochii de nunta lungi din dantela, catifea sau voal

 

Utilizam in confectionarea rochiilor de nunta materiale de calitate superioara si texturi a caror eleganta si popularitate ramane incremenita in timp, pentru ca ne dorim sa porti rochiile noastre an de an, si sa faci o investitie pe termen lung. Dantela fina, dantela pretioasa, catifeaua sau voalul sunt doar cateva dintre texturile care stau la baza crearii celor mai frumoase rochii pt nunta lungi pe care le-ai purtat vreodata sau pe care ti le-ai putea dori vreodata.