Filtre

Culoare

Lungime Maneca

Lungime Rochie

Termen de livrare

Stil Rochie

Categories

Resetează filtrul
 

Rochii cu Bretele

Sunt 4 produse
Showing 1 - 4 of 4 items

Ești gata să te lași fermecată de fascinanta lume Miss Grey a modelelor de rochii cu bretele, create în atelierul propriu din București? Spectaculoase prin senzualitatea inedită, îmbinând delicatețea și eleganța într-o experiență vestimentară impecabilă, rochiile de seară cu bretele te vor transforma cu certitudine în ținta complimentelor la orice eveniment special vei alege să le porți.

 

Rochii cu bretele într-o varietate de modele

 

Îți punem la dispoziție modele de lungimi variate de rochii cu bretele, cu linii clasice sau mai romantice, care să-ți evidențieze silueta. Ținutele elegante pentru ocazii speciale se potrivesc celor mai pretențioase gusturi, dar au în comun avantajul originalității seducătoare. Rochiile elegante lungi cu bretele, cu decolteu în V sau cupe integrate, sunt ideale pentru petrecerile cu dress code formal, iar cele midi, croite în stil conic, sunt perfecte pentru petrecerile de zi sau pentru serile speciale cu persoana iubită, ajutându-te să-ți creezi cele mai frumoase amintiri la banchet sau la petrecerile de majorat.

 

Rochii cu bretele în culori intense

 

Modelele noastre de rochii cu bretele pentru petreceri formale, de nuntă, sau mai puțin pretențioase, precum petrecerile cocktail, acoperă o paletă largă de culori și cu siguranță vei găsi regăsi printre acestea nuanța ta preferată, fie că este vorba despre movul regal sau verdele fermecător, despre rozul pudrat, pasionalul roșu, delicatul verde mentă sau clasicul negru. Cu volane dramatice sau cu linii clasice, cu detalii de inspirație romantică sau cu design ușor seducător, aceste ținute te îndeamnă să profiți de aerul lor optimist și îndrăzneț și să fii senzația de neuitat a petrecerii.

 

Rochii cu bretele în texturi deosebite

 

Colecțiile Miss Grey îți pun la dispoziție rochii elegante cu bretele realizate din materiale fluide, potrivite aproape tuturor tipurilor de siluete, sau din texturi luxoase, precum catifeaua și dantela brodată, care îți învăluie seducător trupul. Oricare ar fi alegerea ta, te asigurăm că îți vei face o apariție memorabilă la orice eveniment ai alege să porți unul din modelele noastre de rochii cu bretele.