Termeni si conditii

pentru Programul de fidelitate

 

 

Programul de fidelitate Miss Grey România, numit în continuare “Program de fidelitate” sau “Program”, este dezvoltat de societatea S.C. GREY SHOP S.R.L., cu sediul social în Bucureşti, Str. Ruşetu, Nr.4, clădirea Arena Sports, Et.1, Sector 6, nr. de tel. 031.005.3000 / 031.005.4000, adresa de e-mail: contact@missgrey.ro, înmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J40/9076/2011, CUI RO28919692, denumita în continuare "Miss Grey".

Programul de fidelitate este felul în care vă răsplătim loialitatea, în calitate de client Miss Grey. Termenii și condiţiile se aplică structurii și regulilor generale ale Programului de fidelitate Miss Grey, inclusiv atingerea pragurilor și utilizarea acestora în schimbul unor recompense.

 

1. Condiţii de participare

Pot participa toţi clienţii Miss Grey care plasează comenzi online( exceptie fac comenzile telefonice sau comenzi plasate prin mesaj).

 

2. Praguri si discount

Prag 1 "Bronze" - Minim 1000 RON cheltuiţi în ultimile 12 luni - 7% discount la orice comandă

Prag 2 "Silver"- Minim 2000 RON cheltuiţi în ultimile 12 luni - 12% discount la orice comandă

Prag 3 "Gold"- Minim 4500 RON cheltuiţi în ultimile 12 luni - 17% discount la orice comandă

Nivelul de reducere se calculeaza in functie de valoarea comenzilor dumneavoastra din ultimile 12 luni.

 

INTRĂ ÎN CONT>>

 

3. Acceptarea conditiilor generale

Prin aderarea la Programul de fidelitate Clientul confirmă aducerea la cunoștință și acceptarea prezentelor condiții generale ale Programului de fidelitate Miss Grey. Aceste condiții generale sunt disponibile pe website-ul missgrey.ro.

 

3.1 Informaţii generale

Calculele pentru Programul de fidelitate Miss Grey sunt bazate pe praguri cu discount, care sunt adăugate în Contul clienţilor Miss Grey în sectiunea "Discount loialitate". Discount-ul poate fi folosit doar în modurile descrise în termenii și condiţiile expuse.

Situaţia curentă a Contului poate fi vizualizată pe site-ul missgrey.ro prin logare în „contul meu” și este disponibilă clienţilor în orice moment. Pragurile sunt afisate automat în Contul clientului odată cu efectuarea integrală a plăţii și procesarea completă a acesteia în sistem. Pentru fiecare comandă plasată online( exceptie fac comenzile telefonice sau comenzi plasate prin mesaj) achitată integral, pragul şi diferenţa pentru calificare la următorul nivel, vor fi menţionate în "Discount loialitate".

Dacă un client face comenzi de pe conturi diferite, suma cheluită va fi adaugată fiecărui cont individual, conform comenzilor făcute. Pragurile nu pot fi transferate de pe un cont pe altul.

 

3.2 Publicul ţintă

Numai persoanele fizice majore pot adera la Programul de fidelitate. Miss Grey își rezervă dreptul să verifice respectarea acestei reguli. Pragurile de fidelitate care nu respectă această regulă vor fi anulate.

 

4. Folosirea Discount-ului

Calificarea pentru pragurile de fidelitate se face pentru produsele achiziționate în magazinul online missgrey.ro conform algoritmului de la punctul 2.

Daca sunteti membru al pragului Bronze, Silver sau Gold, discount-ul se va adauga automat la finalizarea comenzii.

 

5. Responsabilitatea Miss Grey

Nu garantăm faptul că Programul de fidelitate va fi accesibil în permanență, fără întreruperi. Putem suspenda, retrage, înceta sau modifica Programul de fidelitate, în totalitate sau în parte fără a vă aviza în prealabil în acest sens. Vom răspunde numai în situația în care Programul de fidelitate nu poate fi accesat din culpa Miss Grey.

Prezentele condiții ale Programului de fidelitate al Miss Grey România sunt valabile începând cu 15.04.2019.

 

6. Modificare sau oprirea programului de fidelitate

În orice moment, Miss Grey își rezervă dreptul de a modifica sau de a opri Programul de fidelitate fără a fi nevoită să-și motiveze decizia și fără să ofere compensații.

Miss Grey își rezervă dreptul să modifice baremul de achiziție a pragurilor fără a fi nevoită să-și explice decizia și fără să ofere compensații.

 

7. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Miss Grey prelucrează datele cu caracter personal furnizate în cadrul Programului de fidelitate în conformitate cu legislația în vigoare.

Mai multe informații cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal pot fi consultate aici.