Mască de protecție pentru față, reutilizabilă, din bumbac polka dots Faceți click pentru mărire
Mască de protecție pentru față, reutilizabilă, din bumbac polka dots
Mască de protecție pentru față, reutilizabilă, din bumbac polka dots Mască de protecție pentru față, reutilizabilă, din bumbac polka dots Mască de protecție pentru față, reutilizabilă, din bumbac polka dots Mască de protecție pentru față, reutilizabilă, din bumbac polka dots

Mască de protecție pentru față, reutilizabilă, din bumbac polka dots

4,00 RON

Mască de protecție pentru față, reutilizabilă, din bumbac cu imprimeu polka dots 100%, 3 pliuri, prindere cu elastic, culoare neagră, mărime universală.

Această mască nu este returnabilă!

Mai multe detalii

EXPEDIERE IN 7 ZILE LUCRATOARE


 • Masca de protectie respiratorie pentru fata, reutilizabilă, din bumbac 100%, cu imprimeu polka dots, 3 pliuri, prindere cu elastic, culoare neagră, mărime universală.

   

  Mod de utilizare: se acoperă bărbia, gura şi nasul, cu părţile laterale ale măştii cât mai bine lipite de obraji. Atenție: această mască nu este sterilă! Recomandăm spălarea la minim 60 grade și călcarea cu abur înainte de utilizare. Această mască se poate folosi pentru protecția împotriva inhalării paticulelor lichide și de praf din mediul înconjurător. 

  Această mască nu înlocuieşte o masca medicală cu filtre speciale! Această mască nu este un dispozitiv medical și nu garantează protecția împotriva infecțiilor virale respiratorii.

  Aceasta masca este un produs 100% Românesc.

  Această mască nu este returnabilă!

 • Material Bumbac
  Brand MissGrey

Produse similare