Mască de protecție față din bumbac cu aplicație din dantelă Faceți click pentru mărire
Mască de protecție față din bumbac cu aplicație din dantelă
Mască de protecție față din bumbac cu aplicație din dantelă Mască de protecție față din bumbac cu aplicație din dantelă Mască de protecție față din bumbac cu aplicație din dantelă

Mască de protecție pentru față, reutilizabilă, din bumbac cu aplicație din dantelă bej

10,00 RON

Mască de protecție pentru față, reutilizabilă, din bumbac 100%, 3 pliuri, prindere cu elastic, cu aplicație din dantelă bej pe partea exterioară, mărime universală.

Această mască nu este returnabilă!

Mai multe detalii

EXPEDIERE IN 7 ZILE LUCRATOARE


 • Masca de protectie respiratorie pentru fata, reutilizabila, din bumbac 100%, 3 pliuri, prindere cu elastic, cu aplicație din dantelă bej pe partea exterioară, mărime universală.

   

  Mod de utilizare: se acoperă bărbia, gura şi nasul, cu părţile laterale ale măştii cât mai bine lipite de obraji. Atenție: această mască nu este sterilă! Recomandăm spălarea la minim 60 grade și călcarea cu abur înainte de utilizare. Această mască se poate folosi pentru protecția împotriva inhalării paticulelor lichide și de praf din mediul înconjurător.

  Această mască nu înlocuieşte o masca medicală cu filtre speciale! Această mască nu este un dispozitiv medical și nu garantează protecția împotriva infecțiilor virale respiratorii.

  Aceasta masca este un produs 100% Românesc.

  Această mască nu este returnabilă!

 • Material Bumbac
  Brand MissGrey

Produse similare