rootfoot

Rochii verzi de seara de purtat la ocaziile speciale

In ciuda oricarui mit pe care poate l-ai auzit in diverse contexte, rochiile verzi de seara sunt accesorii extrem de elegante si feminine care flateaza pe oricine, daca modelul ales este corect. Ele se prezinta intr-o varietate extraordinara de modele, stiluri, nunte si texturi, astfel ca este cert faptul ca vei avea sansa de a-ti gasi preferata indiferent de stilul personal sau de caracteristicile care te fac deosebita, diferita, speciala, unica.

 

Rochiile verzi din dantela pretioasa sunt indispensabile din garderoba ta festiva

 

Rochiile din dantela sunt create sa avantajeze orice tip de conformatie a siluetei. In plus, lungimile si design-urile existente sunt si ele variate, astfel incat sa iti evidentiezi personalitatea in functie de necesitati: fie printr-o tintua mai provocatoare, fie printr-o tinuta mai formala si conservatoare, dar totusi indrazneata. In plus, incantatoare prin delicatete si rafinament, rochiile de seara verzi din dantela marca Miss Grey pot fi purtate cu succes la numeroase categorii de evenimente, datorita versatitilitatii lor. Pentru a obtine look-ul dorit, o rochie verde trebuie accesorizata in mod corespunzator. Afla din acest articol, cum sa accesorizezi corect o rochie verde.

Mai jos, iti prezentam modele inedite de rochii de seara verzi din dantela, pe care sa le porti la cele mai deosebite evenimente si pe care sa te grabesti sa le achizitionezi, pentru ca au reduceri substantiale.

Daca vrei sa te bucuri cat mai mult timp de o rochie verde de seara, opteaza pentru texturi iconice, a caror eleganta atemporala este mereu admirata si apreciata si care poate sa fie purtata cu incredere in orice context. Rochiile din dantela verde sunt o alegere mai mult decat inspirata pentru garderoba ta festiva, pentru ca pot fi purtate chiar si la cele mai spectaculose si pretentioase evenimente si pentru ca nu se demodeaza niciodata. Alege, spre exemplu, rochia verde din dantela pretioasa Zaira, cu un design usor provocator datorat umerilor lasati la vedere, care are capacitatea de a se mula subtil pe formele tale feminine. Simplu de accesorizat, rochia verde din dantela pretioasa Zaira este un accesoriu datorita caruia tu nu vei trece neobservata, si vei fi foarte complimentata.

Nu am lasat deoparte nici un model de rochie de seara verde din dantela pentru preferintele mai conservatoare, si totusi cu accente delicate si feminine. Rochia din dantela Noelle poate fi adaugata garderobei tale festive, indiferent de sezon. Confectionata integral din dantela in tonuri elegante de verde, rochia de ocazie midi te scoate in evidenta la orice eveniment ai alege sa o porti. Manecile trei-sferturi o transforma intr-o tinuta potrivita pentru toamna, iar detaliile transparente din zona bustului ii sporesc senzualitatea. Foarte in voga, dantela colorata este o alegere mai mult decat inspirata, daca iti doresti sa surprinzi placut si sa atragi toate privirile.

Rochii verzi de dantela perfecte pentru ocaziile verii

 

Rochiile verzi, atat de indragite pentru vibranta lor spectaculoasa sunt accesoriile vestimentare ideale pentru evenimentele speciale ale verii. Daca vrei sa adaugi garderobei tale o tinuta festiva pe care sa o porti la mai multe evenimente de sezon, opteaza pentru rochia verde de dantela Ella. In general, o rochie din dantela va avea un grad ridicat de eleganta comparativ cu alte texturi, fapt care iti va garanta aparitii de succes chiar si la cele mai pretentioase ocazii. In plus, daca dantela este deosebit de rafinata prin textura, cum este si cazul rochiei Ella, atunci cu siguranta vei impresiona prin aparitia ta la orice eveniment ai alege sa o porti.

Confectionata integral din dantela pretioasa brodata manual cu paiete, rochia verde smarald se face remarcata prin culoarea vibranta si eleganta simultan, dar si prin design-ul de tip conic, ce ii confera abilitatea de a-ti sublinia discret formele feminine. Dotata cu cupe, rochia verde de dantela iti pune in evidenta bustul, asigurandu-ti o alura seducatoare, si nu are nevoie de foarte multe accesorii pentru a te aduce in centrul atentiei, data fiind pretiozitatea materialului din care este confectionata.

 

Poarta o rochie verde smarald si vei arata irezistibil

 

Rochiile verzi de seara arunca asupra ta o nota vivace si dinamica, invitand privitorii sa te admire si sa te perceapa drept o femeie increzatoare in fortele proprii si plina de viata. Verdele este o culoare cu o semnificatie simbolica uluitoare, astfel ca nu ai niciun motiv sa nu iti doresti sa porti o astfel de rochie de seara.

Pentru a te asigura ca nu intreci masura, si pentru a pasi cu incredere la evenimentul la care vrei sa o porti, alege o rochie verde smarald de seara de lungime midi, cu linii simple. In acest fel, ai parte si de un accesoriu vestimentar versatil, dar si de o aparitie de succes.

Confectionata din dantela pretioasa brodata manual cu fir de paiete, rochia verde de seara Ingrid este un accesoriu vestimentar pe care il vei ingradi pe loc. Croiala sa conica ii permite sa iti evidentieze intr-o maniera eleganta si usor provocatoare formele feminine, iar transparenta dantelei din zona spatelui iti sporeste senzualitatea. Firul de paiete ii asigura suficient de multa pretiozitate pentru a nu avea nevoie de o multitudine de accesorii, asigurandu-ti, simultan, o aparitie perfecta.

 

Pentru sezonul rece alege rochiile de seara din catifea verde - unde confortul si eleganta isi dau mana

 

In sezonul rece, alegerea rochiilor de seara perfecte este mai dificila decat in alte anotimpuri. Din cauza temperaturilor scazute, avem nevoie de un grad ridicat de confort, care este foarte usor oferit de catre rochiile de seara verzi din catifea. Datorita texturii sale bogate, catifeua se poate purta numai in sezonul rece, astfel ca vei reusi sa impresionezi printr-o aparitie perfecta intr-un astfel de articol vestimentar. Rochia de seara verde din catifea Irissa este un accesoriu care imbina perfect eleganta si confortul, fiind confectionata integral din catifea in tonuri bogate de verde smarald. Se distinge prin decupajul adanc din zona spatelui, atent conturat de doua falduri impresionante, care accentueaza misterul si feminitatea acestui articol vestimentar. De lungime midi, rochia se potriveste de minune oricarui tip de eveniment, fiind simplu de purtat si accesorizat.

 

Cum sa porti o rochie verde de seara?

 

Multe femei nu indraznesc sa poarte rochii de seara verzi, considerandu-le a fi accesorii vestimentare mult prea pretentioase. Fie ca au indoieli ca nuanta nu le avantajeaza, fie ca se tem sa nu le accesorizeze gresit, rochiile verzi isi fac destul de dificil loc in garderoba noastra festiva, spre deosebire de rochiile de ocazie in culori clasice, precum tonurile neutre de bej, negru, alb sau rosu.

Ei bine, astazi te informam ca rochiile de seara verzi avantajeaza pe oricine, daca alegi nuanta potrivita pentru tine, modelul de rochie potrivit, si daca o accesorizezi corect. Desi nu exista retete concrete rochie-de-seara-verdeprivind accesorizarea, si cu putina imagiantie poti sa surprinzi placut, iti putem oferi cateva repere de eleganta si stil in asa fel incat sa maximizezi potentialul unei rochii de seara verzi

 

Miss Grey iti pune la dispozitie numeroase modele de rochii verzi elegante

 

Confectionata din voal fin, rochia verde de ocazie Kora se remarca prin croiala A-line, care iti accentueaza talia si bustul, datorita decolteului in V si bustului fronsat. Spatele decupat adauga tinutei tale o nota de feminitate si senuzalitate, iar textura vaporoasa a materialului iti asigura o aparitie diafana.

Rochia de seara verde Erin are bustul confectionat din dantela brodata manual cu paiete, si fusta din voal fin. Insertiile de tul de la nivelul bustului, in combinatie cu spatele decupat, transforma rochia intr-un accesoru vestimentar feminin, sofisticat si senzual, care se potriveste chiar si celor mai deosebite ocazii.

Daca te afli in cautarea unei rochii verzi de seara perfecte, te invitam sa descoperi modelele Miss Grey, pe care ti le propunem pe site-ul nostru. Disponibile intr-o gama variata de tonuri si nuante, din texturi care mai de care mai sofisticate, in lungimi diferire, rochiile verzi de seara Miss Grey satisfac chiar si cele mai pretentioase preferinte.

Missgrey @ Dec 23, 2016 +