Cele mai speciale rochii cocktail ale acestui sezon

Dependenta noastra (pozitiva, de altfel) de unicitate se rasfrange si asupra manierei in care ne alegem vestimentatia. Daca in tot ceea ce faci, vrei sa fii tu insati si sa evidentiezi faptul ca esti diferita, atunci acest lucru se va observa si atunci cand alegi tinutele pe care sa le porti atat in viata de zi cu zi, cat si la evenimentele speciale. De aceea, astazi ne indreptam atentia asupra celor mai speciale rochii cocktail cu ajutor carora poti sa iti afirmi personalitatea, in special in acest sezon. 

Ce anume face o rochie cocktail sa fie speciala? Un singur element, care poate fi foarte bine rezumat in atentia la detalii. Diferenta dintre o rochie oarecare si o rochie speciala se resimte la nivel de detalii. Incepand de la maniera in care aceasta este prelucrata, si pana la proportiile in care se imbina texturile, la tonurile alese pentru a alcatui creatia, o rochie speciala iti va atrage atentia mult mai rapid decat una oarecare, de duzina. Iar dat fiind faptul ca atentia ta este indreptata inspre transmiterea vizuala a propriului stil si a propriei personalitati, cu siguranta vei sti instinctiv cand vei privi o astfel de rochie. 

Se stie ca rochiile cocktail sunt, in general, unul dintre accesoriile vestimentare comune in garderobele noastre feminine. Fiind deosebit de versatile, rochiile cocktail sunt solutia noastra atunci cand participamrochie-cocktail-lila la diverse evenimente speciale desfasurate, in principal, pe parcursul zilei. Putin mai sofisticata decat o rochie eleganta simpla, dar mai putin impunatoare decat o rochie de seara, rochia cocktail se afla la granita dintre doua stiluri vestimentare, motiv pentru care este si un accesoriu vestimentar mai dificil de ales. 

Inainte de toate, porneste cu ideea ca trebuie sa iti alegi rochiile cocktail in functie de stilul tau personal, de preferinte si de atuurile pe care le ai din punct de vedere fizic. Daca rochia ti se va potrivi si va parea ca este creata special pentru tine, atunci aceasta va fi categoric un accesoriu special. Apoi, orienteaza-te asupra detaliilor care fac diferenta: fie ca este vorba despre o culoare mai deosebita, despre un design inedit sau despre texturi luxuriante sau alte detalii, rochia ta va fi imposibil de trecut cu vederea daca ai ales-o conform criteriilor tale personale in materie de moda si stil. 

Pentru acest sezon, Miss Grey iri recomanda una dintre cele mai speciale rochii cocktail recent create: rochia Juliana, care este disponibila in trei nuante incantatoare, menite sa satisfaca chiar si cele mai riguroase pretentii - albastru imperial, rosu aprins si lila. Imbinand pastelurile romantice cu textura luxurianta a dantelei, rochia cocktail Juliana lila impresioneaza prin delicatetea sublima pe care o inspira. Dantela brodata manual cu paiete se imbina armonios cu tonurile fine de lila, in vreme ce cupele faciliteaza purtarea rochiei cocktail, infrumusetand intr-o maniera eleganta bustul. Croiul conic, special realizat pentru a conferi rochiei cocktail abilitatea de a-ti pune in valoare formele feminine, iti confera o alura definita de senzualitate si rafinament. In plus, lungimea midi iti asigura garantia unei tinute festive de succes, indiferent de tipul de eveniment la care alegi sa o porti. In combinatie cu un colier statement, rochia cocktail Juliana lila devine ea insasi o bijuterie pentru garderoba ta festiva. 

Descopera propunerile noastre, si alege-ti cele mai speciale rochii cocktail, pe care sa le porti la evenimentele acestui sezon. 

 

 

Missgrey @ Oct 04, 2016 +