Filtre

Culoare

Material

Termen de livrare

Categories

Resetează filtrul
 

Rochii peplum

Sunt 5 produse
Showing 1 - 5 of 5 items

O declarație de stil vestimentar desăvârșit păstrează un loc special pentru modelele de rochii peplum, ideale pentru evenimentele speciale unde îți dorești să impresionezi prin originalitate și feminitate. Secretul unei apariții uimitoare stădeseori într-un detaliu inedit al ținutei, care devine punct de atracție și sursa de încredere în forțele tale. Colecțiile Miss Grey îți oferă o varietate de modele de rochii peplum, pe care le poți purta cu încredere atât la petrecerile de nuntă, cât și la orice alte ocazii speciale cu dress code care vor apărea în viața ta.

 

Volanul reinventat în noile rochii peplum

 

Secretul rochiilor peplum stă într-un volan mare, care separă partea de sus a ținutei de cea de jos. Nu este tocmai o găselniță vestimentară nouă, peplumul fiind în vogă în anii 40, apoi în anii 80, doar că acum îl regăsim reinventat, într-o formă modernă, care-ti va conferi sofisticarea cerută de cele mai pretențioase evenimente. O rochie oarecare, înfrumusețată cu acest tip de volan, se metamorfozează într-o rochie fabuloasă pe care trebuie neapărat să o ai în garderobă. Iar o astfel de ținută care excelează prin rafinament și originalitate va deveni cu siguranță piesa ta vestimentară de rezistență.

 

Rochii peplum pentru toate gusturile și siluetele

 

Colecțiile Miss Grey cuprind rochii peplum realizate din materiale fluide, în culori intense sau pastelate, potrivite aproape tuturor tipurilor de siluete. Volanul echilibrează proporțiile, accentuând talia și ascunzând șoldurile prea mari, iar efectul optic este unul de armonie a formelor. Fie că alegi rochii elegante de seară cu peplum din dantelă brodată prețioasă sau din voal diafan, fii sigură că te vei bucura de o mulțime de complimente pentru aerul tau șic și plin de personalitate. Profită de nota optimistă și jucăușă a rochiilor peplum elegante din colecțiile noastre și îndrăznește să fii senzația serii la ocaziile speciale unde vei fi invitată.