Filtre

Culoare

Categories

Resetează filtrul

Rochii de toamna

Sunt 15 produse
pe pagină
Showing 13 - 15 of 15 items

Cele mai elegante rochii de toamna, potrivite pentru evenimentele speciale din viata ta, le regasesti in magazinul online Miss Grey. Dorinta de a ne face remarcate prin tinute festive deosebite persisita indiferent de sezon, iar alegerea rochiilor de toamna pentru ocaziile speciale sau pentru tinutele casual ori office este destul de dificila. De aceea, noi iti punem la dispozitie cele mai diverse modele de rochii de toamna casual, office sau de seara, dintre care iti poti alege modelul favorit indiferent de nevoi. Caracterizate de o eleganta subtila, de texturi confortabile si de materiale de o calitate exceptionala, rochiile de toamna Miss Grey sunt accesoriile care iti vor infrumuseta viata in sezonul rece, indiferent de momentele in care alegi sa le porti.

 

 

Rochii office si casual de toamna pe care trebuie sa le ai

Rochiile de toamna office semnate Miss Grey se caracterizeaza printr-un grad ridicat de versatilitate, care iti permite sa o accesorizezi in cele mai diverse moduri cu putinta, in functie de creativitatea ta, permitandu-ti sa iti exprimi personalitatea intr-un mod unic de fiecare data cand alegi sa le porti. Negre sau colorate, in tonuri neutre, pastel sau vibrante, cu sau fara aplicatii deosebite sau detalii unice, rochiile de toamna perfecte pentru tinutele office pe care ti le punem la dispozitie sunt create pentru a-ti pune in valoare calitatile naturale si pentru a se adapta unei game cat mai variate de aparitii. Poti alege rochii de toamna cu croiala in clos sau conice, scute sau midi, in functie de preferinte; materialele calitative si texturile atent alese iti vor oferi confortul de care ai nevoie pentru a te simti excelent chiar si in ciuda temperaturilor scazute. Rochiile de toamna office sunt ideale in combinatie cu cizme peste genunchi cu sau fara toc, cu pantofi stiletto ori cu ghete si botine elegante.

 

 

 

Rochii de seara cu maneci lungi – confort si sofisticare

Tendinta general valabila de care trebuie sa tinem cont in momentul in care ne alegem rochiile de seara pentru toamna consta in optarea pentru texturi confortabile si mai groase decat cele ale rochitelor de vara si pentru design-uri cu detalii care te ajuta sa te incadrezi in peisajul seoznului rece si sa te bucuri de un confort sporit. Spre exemplu rochiile cu maneci lungi sau trei-sferturi sunt perfecte pentru evenimentele speciale care se desfasoara pe parcursul iernii. Poti alege dintr-o selectie impresionanta de rochii de toamna de ocazie cu maneci trei-sferturi sau lungi, definite de oeleganta aparte si de un farmec irezistibil.