Filtre

Culoare

Categories

Resetează filtrul

Rochii de seara Targoviste

Sunt 83 produse
pe pagină
Showing 73 - 83 of 83 items

O rochie de seara bine aleasa poate sa faca diferenta intre un eveniment reusit, in care esti in centrul atentiei si un eveniment in care nu te ridici de la masa. Stim ca este greu sa alegi rochia perfecta, care sa inglobeze toate calitatile pe care le urmaresti, insa nu este imposibil iar dovada sunt rochiile pe care ti le oferim in magazinul Missgrey.

Iti punem la dispozitie rochii realizate din materiale confortabile, realizate de designeri cu experienta care tin cont de ultimele tendinte si croite cu atentie la cele mai mici detalii. In magazinul nostru vei gasi sute de modele de rochii, de diverse culori, marimi si texturi!

 

Iti trimitem rochii de seara in Targoviste si in orice alta localitate din tara sau din afara ei

 

Rochiile de seara pe care ti le propunem sunt perfecte, iar acest lucru este confirmat de toate persoanele care le-au comandat deja. Nu este singurul lucru pe care ne bazam, insa. De-a lungul celor 7 ani de experienta am reusit sa dezvoltam servicii de care suntem mandri:

  • Livram rochiile in toate colturile tarii la costuri reduse. Daca comanzi de peste 300 de lei, livrarea este gratuita;

  • Ne asiguram ca ai toate informatiile necesare pentru a comanda rochia perfecta;

  • Iti oferim suport;

  • Ne miscam repede. De cele mai multe ori, rochiile ajung la destinatie in decurs de 48 de ore de la comanda.

 

Cui ii sunt destinate rochiile de seara Missgrey?

 

Oricarei femei care doreste sa isi evidentieze feminitatea si sa se simta bine in propria piele. Avem rochii de seara pentru femei cu cateva kg in plus, rochii de seara pentru femei insarcinate sau rochii de seara pentru cele care doresc sa puna accent pe anumite parti ale corpului sau sa ascunda anumite defecte.

Poti alege intre rochii lungi, rochii midi, deasupra genunchiului, de tip clos, cu spatele gol sau cu volane si te poti bucura din plin de imaginea pe care ti-o ofera fiecare dintre aceste produse.

De mai bine de 7 ani reusim sa confirmam cu creatii realizate exclusiv in Romania si sa demonstram ca se poate. Se poate obtine o imagine wow prin haine bine alese, se poate construi incredere in propria persoana prin outfit si se poate asigura confort, fara a se renunta la acele mici detalii care formeaza o imagine eleganta.