Filtre

Culoare

Categories

Resetează filtrul

Rochii de Seara Republica Moldova

Sunt 46 produse
pe pagină
Showing 1 - 12 of 46 items

 

 

 

 

Alege din peste 100 de modele disponibile,  rochia de seara perfecta in care sa stralucesti la orice ocazie importanta din viata ta. Miss Grey confectioneaza cu drag rochitele in atelierul propriu. Din acest motiv, clientele noastre pot alege modele de rochii si marimi prestabilite sau ne pot contacta pentru a primi, la acelasi pret (sau la o diferenta mica de pret) o Rochie Made-to-Measure.

 

Orice comanda a unui produs aflat deja pe stoc beneficiaza de livrare in maxim 48h oriunde in Republica Moldova. De asemenea, oferim suport telefonic clientilor nostri, iar pentru orice produs se poate face retur in 14 zile.

 

Tu ce model urmeaza sa porti?

 

 

Alege rochii de seara scurte cu livrare in Republica Moldova

Daca te-ai indragostit iremediabil de una dintre rochiile de seara Miss Grey si esti din Republica Moldova, comanda acum produsul favorit si acesta se va livra in 48 de ore. Cele mai speciale momente din viata ta trebuie sa fie acompaniate de rochiile de seara scurte preferate, astfel ca am decis sa punem la dispozitie rochii de seara si doamnelor si domnisoarelor din Republica Moldova. Rochiile de seara Miss Grey sunt croite in propriul atelier din Bucuresti, din materiale de calitate superioara care sunt create special pentru noi in Orient. De aceea, ele se bucura de o manufactura exceptionala si de o atentie deosebita acordata detaliilor. Orice rochie de seara scurta care se afla pe stoc poate fi livrata in Republica Moldova in termen de 48 de ore, iar personalul nsotru va sta la dispozitie pentru orice intrebare sau nelamurire aveti – fie ca este vorba despre tabelul de marimi, fie despre materiale sau despre metoda de livrare. Rochiile de seara Miss Grey vor conferi fiecarui eveniment din viata ta un aer sofisticat, feminin si elegant, care se va transpune in numeroase complimente ce iti vor fi adresate de fiecare data cand alegi sa porti rochiile de seara Miss Grey.

 

 

Rochii lungi de seara cu livrare in Republica Moldova

Daca iti doresti cu tot dinadinsul o rochie lunga de seara noua pe care sa o adaugi garderobei tale festive si esti din Republica Moldova, comanda cu incredere modelul preferat din magazinul nostru online. Miss Grey face parte dintre foarte putinii producatori si magazine online care isi livreaza produsele in Republica Moldova, astfel ca te vei bucura de servicii si creatii de cea mai buna calitate, exclusiviste. Pentru alegerea rochiilor de seara lungi iti putem oferi consultanta telefonica, pe chat, prin e-mail sau pe pagina de Facebook, prin mesaje private. Daca consulti ghidul de marimi si te masori corect urmand instructiunile, cu siguranta nu vei avea parte de surprize neplacute si rochia lunga de seara iti va veni de minune! In caz contrar, ai la dispozitie 14 zile sa returnezi produsul si sa alegi fie sa il schimbi cu alta marime, fie sa iti primestii banii inapoi.