Filtre

Culoare

Categories

Resetează filtrul

Rochii de seara Bucuresti

Sunt 83 produse
pe pagină
Showing 1 - 12 of 83 items

 

Rochii de seara, elegante sau de ocazie Bucuresti

 

Rochiile noastre de seară sunt croite cu drag în propriul atelier din București și vin la pachet cu un serviciu impecabil oferit de echipa noastră: te ajutăm să îți alegi mărimea potrivită, îți recomandăm modele care să te avantajeze, îți oferim posibilitatea de a returna sau schimba produsele care nu te satisfac în totalitate și îți livrăm rochiile de ocazie chiar la tine acasă, în Bucuresti sau în alte localități din judetul Ilfov, precum Buftea, Corbeanca, Izvorani sau Snagov.

 

Ai nevoie de o ținută spectaculoasă? La Miss Grey găsești rochii de seară cu livrare în Bucuresti

 

Știm că îți dorești să arăți spectaculos la evenimentele importante din viata ta! Fie că preferi stilul clasic, casual sau elegant, rochiile de seară cu livrare în București sunt confecționate din materiale de calitate superioară în nuanțe vibrante sau culori pastel, din dantelă brodată, voal sau catifea. Comanda acum rochii de seara in Bucuresti pentru orice ocazie - MissGrey. Rochii de ocazie, plus size sau elegante din catifea cu livrare rapida in București

 

Creează-ți rochia perfectă! Te așteptăm în showroom

 

Participi la un eveniment important şi iţi doreşti rochia perfectă, creată special pentru tine? Miss Grey îți va croi rochia la care visezi! Fă-ne o vizită în showroom și spune-ne exact ce îți dorești. Vom alege împreună materialul şi modelul potrivit şi vă vom personaliza ţinuta până la ultimul detaliu, ca în final, aceasta să reflecte personalitatea dumneavoastră unică.