Filtre

Culoare

Categories

Resetează filtrul

Rochii de Ocazie

Sunt 83 produse
pe pagină
Showing 1 - 12 of 83 items

Alege din peste 300 de modele de rochii de ocazie, scurte, midi sau lungi, in design-uri si culori inedite! Livrare in 24 ore la produse si posibilitatea solicitarii de modificare a modelului ales de rochii de ocazie.

Transforma fiecare eveniment special intr-o amintire de nepretuit, cu rochiile de ocazie marca Miss Grey. Cream cel putin o data pe luna cate o noua colectie de rochii de evenimente, din materiale de calitate superioara, in culori extrem de feminine si elegante, si cu design-uri in tendinte, a caror menire este sa flateze orice tip de silueta, rochiile de ocazie Miss Grey spun povestea elegantei desavarsite.

 

Rochii lungi de ocazie

 

Sarbatoreste cum se cuvine momentele speciale din viata ta, purtand rochii de ocazie lungi. Confectionate din voal fin sau catifea,  cu insertii de dantela sau aplicatii pretioase, rochiile lungi de ocazie Miss Grey iti pun in valoare frumusetea naturala, asigurandu-ti o aparitie demna de covorul rosu. Alege tonurile pastelate pentru aparitii delicate si feminine, sau culorile vibrante pentru a te face remarcata printr-o tintua indrazneata din punct de vedere cromatic. Dantela pretioasa sau dantela fina se imbina armonios cu voalul ori catifeaua, pentru a crea cele mai frumoase rochii de ocazie lungi care au capacitatea de a te scoate din anonimat fara prea mult efort. Rochiile de ocazie Miss Grey sunt create special pentru a te pune in valoare si pentru a se potrivi oricarui tip de silueta, astfel ca vei reusi in mod categoric sa iti gasesti cel putin un model preferat printre propunerile noastre.

 

Rochii de ocazie scurte pentru toate tipurile de silueta

 

Diversitatea este cuvantul care caracterizeaza, poate, cel mai bine rochiile de ocazie scurte Miss Grey. Si eleganta, rafinamentul, feminitatea si stilul. Atribute esentiale ale unei rochii perfecte pe care, aparent, nu le putem prioritiza si care doar impreuna pot sa dea nastere unei creatii vestimentare absolute. Confectionate din dantela pretioasa, dantela fina, catifea, voal vaporos, triplu voal ori jerse elastic, rochiile de ocazie scurte acopera o gama extrem de variata de preferinte in materie de stil, design sau culori albe, negre, rosii, verzi sau bordo. Incepand de la rochiile de ocazie scurte cu croiala conica, si pana la rochiile scurte de ocazie in clos sau cu falduri, in magazinul nostru online ai posibilitatea sa iti regasesti personalitatea si stilul personal reflectate in fiecare dintre creatiile noastre. Indiferent de categoria de eveniment la care trebuie sa participi, rochiile de ocazie scurte sunt alegerea perfecta pentru tine.