Filtre

Culoare

Lungime Rochie

Material

Termen de livrare

Stil Rochie

Categories

Resetează filtrul
 

Rochii brodate

Sunt 4 produse
Showing 1 - 4 of 4 items

Alege din peste 100 de modele de rochii brodate Miss Grey, din dantela, voal sau catifea, intr-o paleta larga de stiluri si culori, create special pentru a-ti pune in valoare frumusetea! O dantelă de calitate este ca o fotografie cu rezoluție bună și detalii clare, pe care nu te mai saturi s-o privești, iar dantela pe care o folosim în crearea modelelor de rochi brodate pur și simplu te captivează prin designul său cu linii bine definite, curbe delicate și forme pline de viață.

 

Rochii brodate din texturi prețioase

Știm că te bucuri de fiecare petrecere la care ești invitată și le privești ca pe adevărate oportunități de neratat prin care poți evolua și impresiona prin eleganță. Este normal ca în aceste situații să dorești să porți ținute unice, confecționate din materiale de calitate superioară, precum catifeaua luxoasă, dantela, voalul sau anticul. Cu siguranță vei alege acele ținute originale, care surprind plăcut și câștigă admirația netăgăduită a celorlalți invitați.

În colecția Miss Grey de rochii brodate vei găsi o diversitate de modele, cu croieli variate, unele cu mânecă lungă, potrivite sezonului de toamnă-iarnă, dar și rochii cu mânecă scurtă sau cu umerii dezgoliți, care pot fi purtate cu succes în lunile calde.

 

Designuri originale in modelele de rochii de seara din dantela brodata

Detaliile inedite, lucrate atent, compun designuri deosebite in rochiile de seara din dantelă brodată semnate Miss Grey. Delicatețea și feminitatea îți vor fi bine puse în valoare de ținutele lucrate cu drag și pasiune în atelierul nostru din București, iar adaptabilitatea lor te va face să le iubești pur și simplu. Poți alege cu încredere o rochie brodata pe care să o porți atât la petreceri cocktail, aniversări sau chiar la petreceri sofisticate, al căror dress code formal îți cere un maxim de sofisticare și rafinament.

 

Rochii brodate manual, intens colorate

Miss Grey alege întotdeauna cele mai vibrante și atractive culori pentru ținutele sale, iar rochiile brodate nu fac excepție. Fie că preferi eleganța eternă a negrului intens, pasionalul roșu, proaspătul verde, liniștitorul albastru sau delicatele pasteluri, te asigurăm că vei descoperi printre modelele noastre de rochii brodate manual pe cele care-ți satisfac toate exigențele.