Filtre

Culoare

Categories

Resetează filtrul
 
Rochii brodate

Rochii brodate

Sunt 37 produse
pe pagină
Showing 1 - 24 of 37 items

O dantelă de calitate este ca o fotografie cu rezoluție bună și detalii clare, pe care nu te mai saturi s-o privești, iar dantela pe care o folosim în crearea modelelor de rochii brodate Miss Grey pur și simplu te captivează prin designul său cu linii bine definite, curbe delicate și forme pline de viață.

 

Rochii brodate din texturi prețioase

 

Știm că te bucuri de fiecare petrecere la care ești invitată și le privești ca pe adevărate oportunități de neratat prin care poți evolua și impresiona prin eleganță. Este normal ca în aceste situații să dorești să porți ținute unice, confecționate din materiale de calitate superioară, precum catifeaua luxoasă, dantela prețioasă, voalul sau anticul. Cu siguranță vei alege acele ținute originale, care surprind plăcut și câștigă admirația netăgăduită a celorlalți invitați.

În colecția Miss Grey de rochii brodate vei găsi o diversitate de modele, cu croieli variate, unele cu mânecă lungă, potrivite sezonului de toamnă-iarnă, dar și rochii cu mânecă scurtă sau cu umerii dezgoliți, care pot fi purtate cu succes în lunile calde.

 

Designuri originale in modelele de rochii brodate

 

Detaliile inedite, lucrate atent, compun designuri deosebite in rochiile brodate semnate Miss Grey, alegând fie inspirația desenelor somptuoase realizate din dantelă prețioasă, fie romantismul floral. Delicatețea și feminitatea îți vor fi bine puse în valoare de ținutele lucrate cu drag și pasiune în atelierul nostru din București, iar adaptabilitatea lor te va face să le iubești pur și simplu. Poți alege cu încredere rochii brodate pe care să le porți atât la petreceri cocktail, aniversări sau chiar la petreceri sofisticate, al căror dress code formal îți cere un maxim de sofisticare și rafinament.

 

Rochii brodate, intens colorate

 

Miss Grey alege întotdeauna cele mai vibrante și atractive culori pentru ținutele sale, iar rochiile brodate nu fac excepție. Fie că preferi eleganța eternă a negrului intens, pasionalul roșu, proaspătul verde, liniștitorul albastru sau delicatele pasteluri, te asigurăm că vei descoperi printre modelele noastre de rochii brodate pe cele care-ți satisfac toate exigențele.