Filtre

Culoare

Categories

Resetează filtrul

Rochii Bodycon

Sunt 22 produse
pe pagină
Showing 1 - 12 of 22 items

Rochii bodycon Miss Grey

 

Rochia mulată bodycon este alegerea potrivita pentru orice tip de silueta, fiind o rochie care se pliaza perfect pe corp. Rochia bodycon este un must-have pentru orice femeie eleganta! Daca are un croi bine realizat rochia bodycon iti va pune in valoare atuurile, astfel incat sa obtii un look impecabil.

 

Rochii mulate elegante pentru un look amaizing

 

Atrage atentia cu o rochie mulata ce iti va pune in evidenta corpul! Rochia bodycon trebuie sa fie dintr-un material mai dens si usor elastic pentru a netezi si mula perfect corpul tau, fiind perfectă pentru o ținuta de seară sau un eveniment special.

 

Regasite intr-o paleta larga de culori, rochiile bodycon Miss Grey se fac remarcate prin eleganta la superlativ. Alege din peste 200 de modele de rochii mulate pe corp Miss Grey midi, lungi, scurte, in culori irezistibile verzi, rosii, albastre, negre, roz pal etc potrivite oricarei ocazii speciale din viata ta! Daca vrei sa aflii mai multe despre rochiile mulate pe talie, descopera in articolul Rochia Body Conscious ghid de stil, cum sa porti si sa accesorizez o rochie bodycon.