Mască de protecţie din bumbac pentru faţă, reutilizabilă, 2 straturi Faceți click pentru mărire
Mască de protecţie din bumbac pentru faţă, reutilizabilă, 2 straturi
Mască de protecţie din bumbac pentru faţă, reutilizabilă, 2 straturi Mască de protecţie din bumbac pentru faţă, reutilizabilă, 2 straturi Mască de protecţie din bumbac pentru faţă, reutilizabilă, 2 straturi Mască de protecţie din bumbac pentru faţă, reutilizabilă, 2 straturi Mască de protecţie din bumbac pentru faţă, reutilizabilă, 2 straturi Mască de protecţie din bumbac pentru faţă, reutilizabilă, 2 straturi Mască de protecţie din bumbac pentru faţă, reutilizabilă, 2 straturi Mască de protecţie din bumbac pentru faţă, reutilizabilă, 2 straturi Mască de protecţie din bumbac pentru faţă, reutilizabilă, 2 straturi

Mască de protecţie din bumbac pentru faţă, reutilizabilă, 2 straturi

6,00 RON

Mască de protecţie din bumbac 100% pentru faţă, reutilizabilă, 2 straturi, prindere cu elastic, mărime universală. Culori disponibile: albastru, roşu, negru, polka dots.

Această mască nu este returnabilă!

Mai multe detalii

EXPEDIERE IN 7 ZILE LUCRATOARE


 • Masca de protectie respiratorie pentru faţă, reutilizabilă, din bumbac 100%, 2 straturi, prindere cu elastic, mărime universală.

   

  Mod de utilizare: se acoperă bărbia, gura şi nasul, cu părţile laterale ale măştii cât mai bine lipite de obraji. Atenție: această mască nu este sterilă! Recomandăm spălarea la minim 60 grade și călcarea cu abur înainte de utilizare. Această mască se poate folosi pentru protecția împotriva inhalării paticulelor lichide și de praf din mediul înconjurător. 

  Această mască nu înlocuieşte o masca medicală cu filtre speciale! Această mască nu este un dispozitiv medical și nu garantează protecția împotriva infecțiilor virale respiratorii.

  Aceasta masca este un produs 100% Românesc.

  Această mască nu este returnabilă!

 • Compoziție Bumbac 100%
  Material Bumbac
  Brand MissGrey

Produse similare