rootfoot

Trendy de Halloween in rochii elegante pentru femei plinute

Stim ca este teribil de tentant sa cauti cu incapatanare, in locul unei rochii elegante pentru femei plinute, un costum de Halloween care sa-ti exprime intocmai alter-egoul, fie el Batgirl, Alba ca Zapada sau Wonder Woman, dar hai sa recunoastem… de cate ori poti purta pentru a doua oara oricare din tinutele fantastice de mai sus? Cel mult la un alt Halloween.

 

In plus, costumele care te ajuta sa impersonezi vreo eroina de film nu sunt nici croite potrivit siluetei tale plinute, culorile nu sunt neaparat cele care te avantajeaza, si la urma urmelor, iti banalizeaza look-ul, desi intentia este cu totul alta.

 

Compune-ti tinuta de Halloween pornind de la rochii elegante pentru femei plinute

 

Construieste-ti outfit-ul pentru petrecerea de Halloween pornind de la un element principal pe care vei vrea sa-l incluzi in garderoba ta de toamna. Ai la dispozitie modele de rochii pentru femei plinute croite special pentru tine, in armonie cu formele generoase si pe care le vei putea purta in numeroase alte ocazii.

 

In functie de designul acestora, cu cateva accesorii bine alese si cu ajutorul unui machiaj adecvat, te poti transforma,de exemplu, intr-o diva disco, o zeita egipteana, o vrajitoare malefica, o regina demonica sau o printesa medievala.

 

Cum sa fii o Regina-Noptii intr-o rochie plus size cu detalii in stil gothic

 

Un look perfect pentru Halloween, foarte usor de realizat, porneste de la o rochie cu un croi cat mai aproape de cel clasic, de preferat de lungime midi, cu un decolteu simplu, rotund, intr-o culoare calda si delicata. Detaliile fac insa diferenta, pentru ca unul din elementele cel mai apreciate in stilul vestimentar gothic, si anume dantela neagra, arata splendid pe un fundal contrastant, care-i scoate broderia fina in evidenta. Daca rochia plus size aleasa de tine are insertii de dantela brodata neagra sau, pentru un efect complet, este realizata integral din dantela neagra pe captuseala bej, piersica sau nude, cu siguranta vei obtine acel aer misterios caracteristic tinutelor in stil gothic.

 

De data aceasta, pantofii negri cu toc vor fi absolut necesari si cum ar putea fi altfel, cand se stie ca reginele gotice aveau o predilectie catre intunecimi si culoarea neagra. Incearca sa alegi, in locul posetei plic sau a unui clutch dreptunghiular, o poseta victoriana in stil gothic, in forma de saculet cu textura luxoasa, bineinteles, tot pe negru, eventual cu accente metalice pretioase.

 

In ce priveste bijuteriile, nu uita ca incerci sa obtii un look stilat, asa ca evita cerceii in forma de dovleci portocalii sau un pandantiv care arata oarecum ca fantoma Casper. Alege un colier din argint in forma de panza de paianjen stilizata, un inel cu piatra neagra, sau niste cercei candelabru, sclipitori.

Missgrey @ Oct 30, 2017 +