rootfoot

Ce se poarta toamna aceasta?

Pe masura ce se produce trecerea de la sezonul cald la cel de toamna, observam o tendinta din ce in ce mai accentuata a femeilor de a trece de la rochii vaporoase, in culori calde si vii, la haine groase, in culori neutre si tonuri sterse. De foarte multe ori, nimeni nu tine cont de faptul ca trecerea nu trebuie, in niciun caz, sa fie brusca. Inca avem parte de zile calde si insorite, iar toamna se instaleaza treptat, motiv pentru care rochiile elegante pot face parte in continuare din garderoba noastra.

Daca vrei sa eviti o schimbare prea abrupta a stilului tau vestimentar, te sfatuim sa porti haine create special pentru acest sezon. Toamna nu inseamna renuntarea la feminitate, ci din contra: o reinventare a ei.

Ce se poarta toamna, in general, nu este foarte dificil de presupus. Poti paria pe faptul ca culorile vor deveni mai putin vibrante, ca materialele calduroase vor fi in centrul atentiei oricarui podium, ca cel putin un element dintr-o moda anterioara va reveni in forta, si ca vei vedea multe, multe pelerine. Totusi, exista anumite caracteristici care fac ca tendintele de toamna din fiecare an sa fie speciale, sa se remarce prin ceva anume. Chiar daca, in linii mari ai deja idee ce se poarta toamna, nu esti inca sigura care va fi acel element spectaculos care va face ca tendintele de toamna ale acestui an sa inspire pe toata lumea. Continua sa citesti acest articol, pentru ca, in cele ce urmeaza, vom face o scurta incursiune in punctele cheie ale modei de toamna din acest an!

 

Se poarta pelerinele, toamna aceasta!

 

Accesoriile vestimentare care compun imbracamintea exterioara sunt extrem de importante pentru orice colectie si tendinta de toamna calitativ, iar in acest sezon, toti deisgnerii au creat si prezentat diverse versiuni ale pelerinelor. Deosebite prin ce-se-poarta-toamna-aceastacroiala, culoare, materiale si textura, pelerinele care se poarta toamna aceasta sunt o reprezentatie reusita a iluziilor optice in materie de stil. Foarte versatile, pelerinele care se poarta toamna aceasta pot sa fie interpretate ca rochii, ca pardesie, cardigane sau accesorii vestimentare fancy, in functie de felul in care tu alegi sa le accesorizezi. 

 

Toamna aceasta, se poarta funditele!

 

Daca oricum te aflai in cautarea unor accesorii feminine pentru garderoba ta, iti spunem cu bucurie ca, in aceasta toamna, se poarta funditele. Si nu, nu vorbim despre funditele ca accesorii de par, ci despre articolele vestimentare cu cordon, guler sau maneci lungi, care se pot lega sub forma de fundita. Poti adauga o esarfa simpla bluzei tale obisnuite, legand-o intr-o fundita asimetrica, pentru a obtine o tinuta cu accente romantice.

ce-se-poarta-toamna-aceastaSe poarta tinutele cu talia accentuata!

 

Talia accentuata este un must-have pentru orice silueta, in aceasta toamna, iar cea mai sigura metoda de a-ti evidentia talia este accesorizarea tinutelor cu o curea lata, de tip corset. Combinata cu veste, salopete, tunici sau trench-coat-uri, sau chiar cu rosii, accesoriul de dimensiuni mari iti pune in lumina formele feminine fara niciun efort, in special atunci cand alegi sa porti piese vestimentare care nu sunt mulate - si care sunt mult mai des regasite in garderoba noastra de toamna. In plus, daca esti fericita posesoare a unei siluete de tip clepsidra, curelele late de tip corset sunt absolut ideale pentru a evidentia acest lucru! De asemenea, tine cont ca acest accesoriu poate sa simuleze o silueta de tip clepsidra, daca este bine purtat.

 

Tendinte pentru toamna 2020

 

Pentru ca deja ne afla in perioada de trecere de la sezonul cald la sezonul rece, tendintele in moda pentru sezonul de toamna reprezinta o curiozitate generala de care trebuie sa tinem cont. Unul dintre cele mai importante lucruri in materie de tendinte se refera la culori. Elementul cromatic este esential, pentru ca din moment ce purtam culori adecvate, deja tinuta noastra devine interesanta.

Avem trei tipuri de culori care dau tonul tendintelor de toamna in 2020: sunt, pe de o parte, cele de tip pastel; avem, pe de alta parte, culori puternice si mai inchise, precum mov, verde sau albastru si nu in ultimul rand, nuantele pronuntate de rosu sau tonurile neutre de nude sau gri sunt vedetele acestei perioade. Si, sa nu uitam de vesnica la moda combiantie de alb si/sau negru.

In ceea ce priveste principalele materiale in voga pentru toamna, designerii recomanda satinul, matasea si voalul; iar pentru ca, in sezonul cald, dantela a facut senzatie, aceasta poate fi pastrata inclusiv pentru perioada de toamna.

 

Toamna aceasta, se poarta franjurii!

 

In vreme ce franjurii au fost omniprezenti vara trecuta, incepand de la genti si pana la pantofi, toamna aceasta franjurii se poarta atat in cantitati mai mari, cat si in stiluri diferite, trecand de la accesorii la articole vestimentare. Tehnica simpla ce-sepoarta-toamna-aceastaconfera fustelor o alura seducatoare, infrumuseteaza tinutele de seara si adauga un fel de intriga la nivel textural croielilor comfortabile cu care ne-am obisnuit. Tu cum porti franjurii toamna aceasta?

 

Culorile care se poarta toamna aceasta

 

Toamna, natura se transforma si parca, dintr-o data, suntem inconjurate de o explozie de culori vii, care isi sporesc frumusetea in lumina soarelui si sub cele mai placute tonuri de albastru ale cerului. Daca atmosfera ne incanta si ni se pare foarte poetica, ar trebui ca si in privinta vestimentatiei sa incercam sa inspiram aceleasi lucruri. Important este ca toamna aceasta sa fii foarte atenta la felul in care combini elementele din tinuta ta: alege fie sa mentii o linie monocroma, fie sa alaturi cel mult doua culori primare, asta daca nu vrei sa risti o aparitie inestetica.

Vremea de afara trebuie intotdeauna sa fie in contrast cu tinuta noastra. De obicei, cea mai la indemana metoda in acest sens este accesorizarea cu o bijuterie pretioasa. Tendintele de toamna iti recomanda, insa, sa iti transformi intreaga tinuta intr-o bijuterie. In acest sens, foloseste culori bogate, de tipul nuantelor de rubin, smarald, safir sau chihlimbar.

Daca esti o admiratoare convinsa a culorilor pastel, avem o veste buna pentru tine! Ele se numara in topul preferintelor designerilor si pentru tendintele in moda din acest sezon. Tonurile de bej, piersica, roz, liliachiu sau albastru au intotdeauna un efect superb, mai ales daca sunt purtate prin intermediul rochiilor elegante.

O alta preferinta cromatica a tendintelor de toamna sunt culorile neutre, cum ar fi kaki-ul, ciocolatiul, ivoireul, indigoul si griurile. Sunt tot culori pe care le regasim in natura odata cu sosirea si instalarea toamnei, insa, de data aceasta, sunt mai putin intense decat cele pe care le regasim in special pana la jumatatea lunii octombrie.

In privinta culorilor, nu ar mai fi foarte multe lucruri de spus: stim ca nuanta favorita a designerilor pentru acest sezon este gri-ul, iar marsala isi pastreaza pozitia de top in randul trendurilor. Spre surprinderea noastra, si tonurile de violet-orhidee isi regasesc locul in acest sezon; chiar daca aceasta culoare a fost a anului 2020, se pare ca isi mentine farmecul si popularitatea si in randurile designerilor.

 

Rochii elegante pentru toamna

 

Pentru ca Miss Grey este intotdeauna cu un pas inainte in ceea ce priveste nevoile tale, am creat rochii elegante de toamna pentru tine pe care sa le poti purta toamna aceasta. In cele mai diverse nuante de culori si cele mai variate modele si materiale, rochiile fashion marca Miss Grey sunt intotdeauna o alegere potrivita pentru ocaziile din viata ta.

 

Ce face ca o rochie de toamna sa fie versatila?

 

In primul rand, textura speciala, mult mai bogata, care poate fi purtata in sezonul rece exclusiv - precum catifeaua, daca vorbim despre rochii din catifea pentru toamna versatile, sau dantela, daca discutam despre rochii de seara si de ocazie. In al doilea rand, design-ul - orienteaza-te inspre linii simple, inspre lungime midi, maneci lungi sau trei sferturi si culori neutre.

Spre exemplu, rochia de toamna Penelope, din cea mai recenta colectie Miss Grey, este un accesoriu perfect pentru acest sezon, pe care il recomandam tuturor femeilor care doresc sa se faca remarcate prin feminitate si eleganta. Confectionata in proportii ideale din catifea neagra si dantela cusuta cu fir iriznt auriu, rochia de toamna confera iluzia unei talii foarte bine definite, fapt care se datoreaza modelului geometric prin care este dispusa dantela. Simpla, dar in acelasi timp extrem de eleganta si feminina, rochia de toamna poate sa fie purtata in cele mai variate contexte.

Poarta rochia de toamna Penelope la birou, in cadrul ueni tinute office, si vei atrage atentia tuturor prin postura ta ireprosabila. In combinatie cu o pereche de cizme sau pantofi stiletto si dresuri negre si poate chiar un sacou, rochia de toamna neagra devine un accesoriu office perfect.

Versatilitatea rochiilor de toamna este un element foarte important de care tinem cont atunci cand achizitionam un astfel de accesoriu. Iar cu cat gradul acesteia este mai ridicat, cu atat vom fi mai multumite si mai incantate de achizitia noastra.

Rochia Queen, din voal de matase si cu aplicatii semi-transparente de dantela, este o piesa vestimentara de nelipsit din garderoba ta de toamna. Rochia lunga de seara iti evidentiaza talia si atrage atentia asupra bustului, punandu-ti in valoare feminitatea.

Daca toamna aduce cu sine materiale mai groase si croiuri mai dure, care ne ascund silueta, asta nu inseamna ca nu putem purta rochii elegante si feminine adaptate sezonului. Rochia trei sferturi Julia, din triplu voal si dantela este o piesa vestimentara extrem de provocatoare si feminina. Materialul din care este confectionata se muleaza pe formele si liniile trupului, iar dantela de pe maneci si de pe piept are dubla functie: atat estetica, prin pretiozitatea materialului care confera un aer provocator tinutei, cat si practica, prin prezenta manecilor lungi, perfect potrivite sezonului de toamna.

 

Toamna se numara... rochiile la reducere!

 

Sunt multe aspecte care influenteaza decizia unei femei de a-si cumpara o rochie. De la dorinta de a o achizitiona si pana la actiunea propriu-zisa, aceasta trebuie sa intruneasca o serie de conditii,pornind de la tipul evenimentului la care va participa, si pana la detalii precum modelul sau culoarea acesteia. Atunci cand gasesti rochia ce este perfecta pentru tine, o singura informatie te mai desparte de a avea acea rochie in dulapul tau: pretul acesteia.

Pentru unele femei, pretul unei rochii nu este important, pentru ca, in viziunea lor, eleganta nu are un pret comensurabil. Insa o parte importanta a femeilor sunt atente si la astfel de detalii atunci cand iau decizia de a-si achizitiona o rochie potrivita bugetului si preferintelor lor. Un model extrem de popular este reprezentat de rochiile lungi de seara. Motivul popularitatii lor consta in faptul ca inspira un aer misterios si rafinat. Sezonul de toamna le aduce vesti extraordinare doamnelor si domnisoarelor ce sunt in cautarea rochiei perfecte de seara, la un pret accesibil, intrucat acum pot beneficia de rochii superbe la pret redus.

O astfel de rochie la pret redus este Verona, pe superba nuanta de albastru imperial. Aceasta rochie lunga de seara impresioneaza prin delicatetea si fluiditatea ei, ce iti vor asigura o alura seducatoare si feminina. Rochia de seara Verona este confectionata integral din voal, si dispune de un detaliu de tip evantai din zona umarului, ce ii sporeste rafinamentul. Bustul fronsat si croiala in linie A iti vor accentua talia intr-o maniera stilata, iar nuanta de albastru imperial are capacitatea de a flata orice tip de nuanta a tenului, a parului sau a ochilor. Rafinamentul desavarsit al acestei rochii nu necesita alte accesorii, de aceea pentru o tinuta impecabila, poti alege sa o porti doar pantofi cu toc inalt, pe nuante aurii, argintii sau culori neutre.

Perfecta pentru evenimentele speciale la care vrei sa fii in centrul atentiei, rochia lunga de seara Verona, pe deosebita nuanta de albastru imperial, by Miss Grey are toate calitatile necesare pentru a face parte din garderoba ta. Alege rochia lunga de seara Verona, pe care o poti regasi acum la un pret redus si pregateste-te ca seara ta speciala sa fie presarata de complimente si priviri admirative!

Creatiile de moda regasite in cele mai recente prezentari sunt, intr-adevar, fascinante, aducand in fashion un plus de noutate. Acum, ca ai aflat ce se poarta toamna aceasta, te invitam sa ne vizitezi la MissGrey.ro, si sa iti alegi modelele favorite, pe care sa le adaugi garderobei tale de sezon!

Missgrey @ Oct 07, 2015 +