rootfoot

Rochii de toamna din dantela, pentru evenimentele deosebite

Toamna aduce schimbare din toate punctele de vedere: fie ca ne invita la introspectie si ne setam alte obiective, fie ca ne obliga sa ne schimbam garderoba, acest sezon echivaleaza din multe puncte de vedere cu schimbarea. Daca trecerea de la garderoba casual de vara la cea de toamna nu pare dificila, nu se poate spune acelasi lucru si despre tinutele festive. Pornind de la aceasta idee, ti-am pregatit articolul de fata, in care urmarim sa iti recomandam cateva modele de rochii din dantela, pe care sa le porti cu succes la evenimentele deosebite ale sezonului rece.

Poate ti se pare dificil sa gasesti un inlocuitor cel putin la fel de fermecator pentru voalurile vaporoase care iti compun tinutele formale de vara, insa exista alternative cel putin la fel de sofisticate. Evident, textura diafana a materialelor aferente articolelor vestimentare destinate sezonului cald nu poate fi inlocuita cu ceva similar, dar poate fi inlocuita de texturi mai adecvate. Este foarte important ca rochiile noastre de eveniment sa se incadreze perefect in peisajul sezonului. De aceea, nu recomandam sub nicio forma sa porti rochii din voal fin in sezonul de toamna-iarna. Cel putin la fel de eleganta si luxurianta este si faimoasa dantela, astfel ca vei avea oportunitatea sa stralucesti chiar si atunci cand crezi ca vremea nu iti permite.

Asociata cu luxurianta si sofisticarea inca din cele mai vechi timpuri, dantela a reusit sa isi pastreze popularitatea de-a lungul timpului, inspirand designerii internationali sa creeze modele de rochii din dantela inedite, mereu reinventate si mereu surprinzatoare.

 

Rochiile de toamna din dantela colorata, reale bijuterii vestimentare pentru garderoba ta de ocazie

 

Spre deosebire de alte materiale, dantela este una dintre texturile iconice, a caror popularitate ramane intotdeauna la un nivel ridicat. Acesta este si motivul pentru care o rochie din dantela poate sa fie purtata indiferent de sezon, singurele elemente care fac diferenta si carora trebuie sa le acorzi o importanta ridicata fiind modelul rochiei si textura dantelei: trebuie sa optezi pentru rochii de toamna din dantela care sunt mai pline, din punct de vedere al design-ului, si pentru o dantela mai bogata din punct de vedere al texturii.

Desigur, dorinta de a ne face remarcate ramane la fel de vie chiar daca este vorba despre un alt anotimp. De aceea, te poti diferentia la evenimentele de sezon purtand rochii de rochie-de-toamna-din-dantela-coloratatoamna din dantela colorata, in detrimentul rochiilor de toamna din dantela neagra, spre exemplu. Bineinteles, fii foarte atenta la culorile pentru care optezi, intrucat nu vei reusi decat sa atragi priviri suspicioase daca iti vei face aparitia intr-o rochie din dantela in tonuri de galben aprins, spre exemplu.

Rochiile de toamna din dantela sunt obligatorii pentru garderoba ta festiva, astfel ca iti oferim doua recomandari menite sa te inspire: rochiile de toamna din dantela Noelle care, datorita croiului lor conic, reusesc sa iti puna in valoare formele feminine intr-o maniera cat se poate de eleganta si subtila, avand, in acelasi timp, un efect de senzualitate asupra tinutei tale. Confectionate integral din dantela, rochiile de toamna Noelle au manecile lungi, motiv pentru care ele sunt perfecte pentru evenimentele din sezonul rece. Absenta decolteului este completata de spatele usor decupat si de detaliile semi-transparente ale dantelei, datorita carora efectul usor misterios si dramatic iti este asigurat. Disponibila in tonuri senzuale de rosu bordo sau in tonuri clasice de negru, pentru aparitii lady-like, rochia de toamna din dantela Noelle se adapteaza cu usurinta chiar si celor mai riguroase coduri vestimentare, datorita lungimii sale midi. Simplu de purtat, rochia de toamna din dantela Noelle nu are nevoie de accesorii foarte multe pentru a-ti flata imaginea, fiind prin definitie pretioasa.

In combinatie cu accesorii fine aurii sau argintii, rochiile de toamna din dantela colorata reusesc sa iti asigure o imagine de poveste, de o eleganta si o stralucire care va acapara interesul oricarui privitor.

 

Rochiile verzi din dantela, fermecatoare, elegante si mereu in trend

 

Simbol al calmului si dinamismului, culoare a cocktailului tau favorit, a curajului si a vigorii, verdele inspira o alura flatanta oricarei femei. Nu cadea prada vremii de afara, care incepe sa devina din ce in ce mai rece si mai sumbra; chiar daca trebuie sa iti adaptezi garderoba in functie de sezon, nu este nevoie sa porti doar piese vestimentare in tonuri neutre si inchise. Rochiile verzi din dantela pot fi purtate oriunde si oricand, cu atat mai mult cu cat stii cum sa le accesorizezi astfel incat sa impresionezi.

Potrivite pentru numeroase categorii de evenimente, rochiile verzi din dantela sunt obligatorii in garderoba festiva a fiecarei femei care isi doreste sa impresioneze prin aparitiile ei, indiferent de ocazie. Suficient de eleganta si seducatoare incat sa fie purtata la petreceri informale, si suficient de cuminte si sofisticata incat sa se potriveasca unei tinute demne de un eveniment formal, rochia verde din dantela iti ofera o mare versatilitate si in ceea ce priveste accesorizarea.

Daca te-ai indragostit de rochiile verzi din dantela si ti le doresti in garderoba ta, ti-am pregatit o rochie verde din dantela pe care sa o adaugi garderobei tale festive de sezon si pe care sa o porti la ocaziile speciale care se vor ivi in perioada urmatoare. Design-ul este conceput in asa fel incat sa avantajeze orice tip de silueta, dar si sa poata fi purtata in sezonul rece: lungimea midi este ideala pentru toamna, la fel si manecile trei-sferturi.

Confectionata integral din dantela, rochia verde eleganta se remarca prin eleganta deosebita pe care o confera oricarei purtatoare, eleganta determinata de design-ul creat, de materialul sofisticat, atent ales, si de combinatia dintre dantela si culoarea fermecatoare. Absenta decolteului este compensata de spatele usor decupat in V, dar si de detaliile transparente din zona bustului iti sporesc alura seducatoare, fara sa fie vulgare. Rochia verde din dantela se aseaza discret pe formele tale, evidentiindu-ti silueta feminina.

Descopera rochiile elegante pentru toamna marca Miss Grey, si asigura-te ca adaugi gardrobei tale festive cel putin un astfel de model!

Missgrey @ Oct 05, 2016 +