rootfoot

Rochii de seara verzi lungi si scurte pentru orice silueta

Moda inseamna sa stii cum anume sa te imbraci astfel incat sa iti pui in evidenta calitatile. Daca iti cunosti foarte bine forma corpului - si fiecare femeie ar trebui sa stie - atunci vei fi capabila sa iti gasesti hainele care sa ti se potriveasca cel mai bine si care sa iti flateze silueta. Pentru ca ocaziile speciale sunt momentele in care avem cea mai mare nevoie de piese vestimentare care sa ne flateze silueta, ti-am pregatit un articol cu modele de rochii de seara verzi lungi si scurte pentru orice silueta, dintre care sa iti alegi favoritele pentru cele mai speciale evenimente din viata ta, la care iti doresti sa ai o aparitie de neuitat.

Tipul de silueta inseamna proportii, iar moda presupune sa imbraci aceste proportii astfel incat sa iti pui in lumina avantajele si sa maschezi dezavantajele. O distinctie importanta pe care trebuie sa o faci atunci cand te gandesti la tipurile de silueta este faptul ca nu inaltimea si greutatea au relevanta in acest context, ci forma. O femeie foarte slaba poate sa aiba exact aceeasi forma a corpului ca si o femeie mai plinuta, la fel cum o femeie scunda poate sa aiba acelasi tip de silueta ca si o femeie inalta. Fiecare dintre noi este unica, iar corpurile noastre sunt si ele unice. Cu toate acestea, fiecare dintre noi se poate incadra intr-una din cele cinci categorii generale ale tipurilor de siluete: silueta de tip para, silueta de tip mar, silueta de tip clepsidra, silueta dreptunghiulara si triunghi inversat. Daca nu te incadrezi intr-o singura categorie, cu siguranta silueta ta isi regaseste caracteristicile in doua sau mai multe dintre acestea.

Odata ce ai determinat ce forma are silueta ta, poti incepe sa cauti acele trenduri si piese vestimentare care ti se potrivesc si pe care sa le eviti. Aloca-ti mult timp petrecut in fata oglinzii, si fa o analiza corecta si sincera a imaginii si corpului tau. Dupa care alege-ti exact ce stii ca te avantajeaza! Iata ce modele de rochii de seara verzi lungi si scurte, de purtat la ocaziile speciale, iti recomandam, in functie de silueta

 

Silueta de tip para

 

Silueta de tip para - are ca principale caracteristici faptul ca zona inferioara a corpului este mai lata decat zona superioara - cu alte cuvinte, soldurile sunt mai late decat umerii; fundul este rotunjit, iar talia este foarte bine definita. Punctele cheie ale acestui tip de silueta sunt umerii, toracele si abdomenul plat. Din punct de vedere vestimentar, este ideal sa optezi pentru acele articole care iti evidentiaza talia si bratele, care adauga volum in zona umerilor, minimizand soldurile. Rochia de seara verde lunga Erin este alegerea perfecta pentru o silueta de tip para. Cu bustul confectionat din dantela si fusta din voal, rochia de seara verde Erin iti evidentiaza talia datorita croielii in stil A line, si atrage atentia asupra bustului tau datorita jocurilor de transparenta de la nivelul dantelei, dar si spatelui decupat in V.

 

Silueta de tip triunghi inversat

 

Silueta de tip triunghi inversat se identifica printr-un bust si umeri mai mari in comparatie cu talia si soldurile. Principalul punct forte al acestui tip de silueta sunt picioarele, iar din punct de vedere vestimentar, ar trebui sa optezi pentru acele haine care iti accentueaza partea inferioara a corpului, minimizand latimea umerilor si a bustului. Confectionata din dantela integral, rochia de seara verde scurta Eli este o optiune potrivita pentru toate femeile care poseda acest tip de silueta. Design-ul creat in asa fel incat sa se muleze discret pe formele tale feminine, rochia verde de seara scurta iti pune in valoare picioarele, alungindu-ti silueta si minimizand iluzia umerilor lati.

 

Silueta dreptungiulara

 

Silueta dreptungiulara se caracterizeaza prin proportii similare ale taliei, soldurilor si umerilor, conferind posesoarelor o tinuta atletica. Principalele avantaje ale acestui tip de silueta sunt bratele si picioarele, dar si faptul ca nu este nevoie sa distragi atentia de la niciun detaliu. In ceea ce priveste vestimentatia, este ideal sa optezi pentru acele tinute care sa creeze forme si care sa iti puna in valoare picioarele si bratele. Confectionata integral din catifea, rochia de seara verde scurta se potriveste posesoarelor cu silueta dreptunghiulara datorita faptului ca atrage atentia asupra bustului prin detaliile de dantela care definesc decolteul in V, dar si prin faptul ca este conceputa in asa fel incat sa se muleze pe formele tale, creand impresia unor curbe bine definite.

 

Silueta de tip mar

 

Silueta de tip mar se distinge prin faptul ca cea mai mare parte a grasimii corporale se depoziteaza in partea superioara a corpului, in timp ce zona inferioara este subtire. Astfel, picioarele devin principalul avantaj al detinatoarelor acestui tip de silueta, motiv pentru care din punct de vedere vestimentar, este recomandat sa optezi pentru acele articole care iti alungesc toracele, evidentiindu-ti picioarele si creeaza iluzia taliei.

 

Silueta de tip clepsidra

 

Silueta de tip clepsidra este considerata ca fiind tipul ideal de silueta, distinsa prin faptul ca umerii si soldurile sunt identice ca latime, in vreme ce talia este foarte subtire. Astfel, marele avantaj al fericitelor posesoare ale siluetei de tip clepsidra sunt formele, si nu exista restrictii din punct de vedere vestimentar. Rochiile de seara verzi Tania si Noelle sunt alegeri inspirate pentru femeile care au o silueta de tip clepsidra, datorita faptului ca se muleaza exact pe forme, punand in evidenta feminitatea oricarei posesoare. Confectionate integral din dantela, rochiile de seara verzi scurte iti valorifica formele feminine, evidentiind in principal talia si picioarele.

 

Rochiile de seara scurte verzi cu ce culori se potrivesc cel mai bine?

 

Rochiile de seara scurte verzi nu numai ca sunt de o eleganta eterna si desavarsita, dar sunt si cele mai potrivite articole vestimentare pentru orice eveniment special.

Ati remarcat vreodata ca cele mai clasice culori care se potrivesc de minune in combinatie cu rochiile de seara verzi sunt aceleasi care se potrivesc cu rochiile rosii? Poate din cauza ca rosul si verdele sunt culori complementare pe cercul cromatic, insa, cu toate acestea, este o informatie pe cat de utila, pe atat de interesanta. Unul dintre marele avantaje ale rochiilor de seara verzi este faptul ca le poti accesoriza cu aproape orice alta nuanta de verde - incepand de la verde menta si pana la verde smarald sau khaki. Iar khaki-ul este una dintre nuantele care raman in permanenta in voga, in special atunci cand se apropie primavara. Daca indragesti rochiile de seara verzi, si vrei sa iti creezi tinute luxuriante in aceasta nuanta, citesti articolul potrivit?

Argintiul este o alta nuanta superba care vine de minune in combinatie cu rochiile verzi de seara. Principalul avantaj al acestei nuante este faptul ca ofera tinutei tale o alura deosebit de eleganta, transformand chiar si cea mai simpla rochie de seara scurta verde intr-o piesa vestimentara fermecatoare, rafinata si sofisticata.

Evident, rochiile verzi de seara poti fi purtate si in combinatie cu clasicele culori alb si negru, care se potrivesc cu absolut orice tinuta eleganta. Insa, pentru o aparitie diferita, poti purta rochiile verzi de seara scurte cu accesorii maro sau in tonuri neutre de nude. Aceste nuante vor adauga un plus de rafinament tinutei tale, completand-o cu o atingere calda si stilata.

 

Cum porti o rochie lunga astfel incat sa impresionezi?

 

Desigur, cateva criterii generale de selectie a rochiei de seara lungi trebuie urmate pentru a putea exploata la maximum farmecul inconmensurabil al acestei piese vestimentare, insa daca esti o iubitoare de moda nu ti se va parea nimic dificil.rochie-de-seara-lunga-verde Acorda un grad ridicat de atentie conformatiei siluetei tale, pentru a fi perfect constienta de avantajele si dezavantajele pe care le ai din punct de vedere fizic. O rochie de seara lunga este un accesoriu vestimentar menit sa atraga atentia asupra ta, motiv pentru care ar trebui sa urmaresti ca aparitia ta sa fie intotdeauna perfecta si impresionanta prin stil.

Opteaza pentru acele modele de rochii lungi de seara care iti pun in valoare calitatile naturale atat de bine, incat nimeni nu mai poate sa iti observe micile defecte pe care tu vrei sa le maschezi. Pentru ca fiecare ocazie unde poti sa porti o rochie lunga de seara este o oportunitate de a-ti construi o imagine perfecta, cu ajutorul careia sa iti creezi amintiri de neuitat.

Confectionata din voal, rochia de seara lunga verde Kora este una dintre cele mai frumoase creatii ale celei mai recente colectii de primavara Miss Grey. Croita in stil A-line, rochia lunga verde se remarca atat prin capacitatea sa de a flata orice tip de silueta, cat si prin culoarea fermecatoare, capabila sa puna in valoare trasaturile purtatoarei, indiferent de culoarea parului, a ochilor sau de nuanta tenului. Bustul fronsat, in combinatie cu decolteul in forma de V, reuseste sa iti infrumuseteze vizibil partea superioara a trupului, adaugand si o nota de senzualitate datorita spatelui decupat. Talia iti este accentuata intr-o maniera sofisticata cu ajutorul cordonului cu aplicatie din pietre pretioase, ce se leaga la spate intr-o fundita romantica. Alura vaporoasa a voalului verde este detaliul final care transforma rochia lunga de seara intr-o tinuta luxurianta.

 

Le porti in combinatie cu culori contrastante, precum galben, roz sau corai.

 

Si, nu in cele din urma, pentru acelea dintre voi care se simt suficient de indraznete si increzatoare, rochiile de seara verzi iti confera o aparitie superba daca le porti in combinatie cu culori contrastante, precum galben, roz sau corai. Aceste imbinari cromatice iti asigura vizibilitatea, dat fiind faptul ca se completeaza si complementeaza reciproc, astfel ca vei surprinde printr-o imagine eleganta si moderna.

 

Rochii de seara verzi pentru aparitii spectaculoase

 

Secretul unei aparitii spectaculoase purtand o rochie de seara verde? Alegerea modelului perfect, care sa te avantajeze fizic din toate punctele de vedere, care sa iti minimizeze defectele si sa iti evidentieze calitatile, care sa contina nuanta de verde potrivita tipului tau de ten si culorii parului tau, si care sa fie suficient de pretioasa si impresionanta incat sa nu aiba nevoie de foarte multe accesorii pentru a iesi in evidenta si pentru a atrage toate complimentele. Cu cat mai putine accesorii ai de ales si de purtat in combinatie cu rochia ta de seara verde, cu atat mai facila iti va fi alegerea acestora. Rosul, culorile neutre, albul si nehrul, poate chiar si galbenul, daca stii cum sa il porti, sunt cateva sugestii ideale de combinatie cu rochiile de seara verzi. Totul depinde, insa, de modelul ales, de textura rochiei verzi de seara, de materialele din care este confectionata, de nuanta si de stil. Iata ce iti recomandam noi, pentru urmatoarele evenimente deosebite la care iti doresti sa faci senzatie prin aparitia ta:

Evenimentele deosebita cer tinute deosebite. Pentru cele mai spectaculoase aparitii, opteaza pentru rochia verde de seara lunga Erin. Confectionata din voal si cu bustul din dantela, rochia lunga de seara impresioneaza prin delicatete si rafinament. Culoarea vibranta o transforma intr-o tinuta simplu de purtat si accesorizat, in vreme ce spatele gol iti confera o alura misterioasa, sporindu-ti feminitatea.

Te invitam pe www.MissGrey.ro, sa iti alegi modele favorite de rochii verzi, lungi sau scurte, pe care sa le porti in functie de tipul tau de silueta, si sa impresionezi!

Missgrey @ Nov 06, 2015 +