rootfoot

Rochii Plus Size din dantela viu colorata

Multe femei cu forme generoase se confrunta cu dificultatea de a gasi modele potrivite de rochii plus size, pe care sa le poata purta atat la evenimente formale, cat si la ocazii semi-formale, cum ar fi o petrecere de zi, de cocktail, o aniversare sau chiar un pranz de afaceri.

Pe de o parte, putini jucatori din industria fashion se incumeta sa lanseze linii pentru marimi mari, in general din motive financiare: ca sa confectionezi o rochie plus size nu poti sa maresti pur si simplu pana la 3XL un tipar pentru o rochie M. Aceasta necesita un design special, care sa tina seama de caracteristile siluetei cu forme pline.

 

Pe de alta parte, romancele plinute au fost multa vreme obisnuite sa se ascunda in rochii largi, fara forma, crezand ca astfel vor camufla zonele cu care nu se mandreau prea tare. Moda trebuie sa fie accesibila tuturor, iar menirea ei trebuie sa fie cu totul alta decat sa ascunda femeile sub haine. Ar trebui sa puna la dispozitia femeilor modele de rochii plus size care sa le avantajeze calitatile si sa le educe pentru a sti sa aleaga ceea ce li se potriveste cel mai bine.

 

Poarta rochii pentru plinute intr-o varietate de culori vibrante

 

Da, iti trebuie putin curaj ca sa imbraci o rochie intens colorata, si da, vei trai un sentiment eliberator in momentul in care vei strapunge bariera alb-negrului, purtand increzatoare modele de rochii femei plinute cu o cromatica indrazneata.

Chiar daca ai o silueta cu forme generoase, asta nu justifica niste alegeri vestimentare banale. Din contra, rochiile in culori vibrante contureaza flatant silueta si iti lumineaza trasaturile, accesorizarea lor nu este deloc complicata, iar tu vei proiecta un aer optimist si cuceritor.

Iti vom arata in continuare cum poti fi in centrul atentiei la o ocazie speciala purtand rochii maxi in culori puternice.

  

Cum accesorizezi modelele de rochii rosii pe marimi mari?

 

Imposibil de ignorat, rochia rosie trebuie sa faca parte din garderoba oricarei femei, indiferent de silueta sau culoarea parului. Aceasta piesa vestimentara este, pur si simplu, esenta feminitatii si senzualitatii. Ai grija cand alegi accesoriile potrivite si rochia rosie plus size iti va aduce o multime de atentie pozitiva din partea celor din jur. Dar care sunt accesoriile potrivite atunci cand porti rochii plus size rosii?

Ei bine, in niciun caz cele in nuante de rosu. Rochia si accesoriile trebuie sa se combine si sa se completeze intr-un mod care exprima vitalitate si stil, iar banala monocromie cu greu poate reusi asa ceva. Alege pantofi cu toc in nuante aurii sau argintii, pentru un aer pretios, sau chiar clasicii stiletto nude sau negri, pentru un look sofisticat. Daca vrei sa porti rochii din dantela, straduieste-te sa nu alegi si bijuterii opulente, care ar incarca extrem de mult tinuta. O pereche de cercei cu pietre maro si un inel asortat vor fi suficiente. Pentru un model cu decolteu la baza gatului, asa cum este rochia Gratiela, sau pentru unul cu aplicatii de dantela 3D, ca in cazul rochiei Deborah, colierele sau pandantivele sunt chiar dispensabile.

 

 

Alege rochii verzi pe marimi mari si joaca-te cu accesoriile 

 

Proaspete, opulente, aproape magice, nuantele de verde confera tinutei tale  un vag aer misterios, pe care-l poti amplifica purtand sandale sau pantofi in tonuri metalice, aurii sau argintii. Un aspect ireprosabil il poti obtine cu ajutorul sandalelor negre, iar pentru spiritele mai extravagante, pantofii rosii cu toc inalt vor complimenta de minune o rochie verde plus size.

Una din acele rochii plinute care pot fi purtate cu succes si la birou este Perla, o tinuta in care volanul peplum camufleaza impecabil soldurile. O poti combina cu pantofi in nuante nude sau negru si cu o bratara sau un inel cu design subtil pentru un look office. Pentru o petrecere, iti recomandam un model de rochii femei plinute cu insertii de dantela, asa cum este Felicia.  Aici, jocul transparentei pe verdele opac al anticului reuseste sa confere un plus de farmec unei tinute deja elegante.

 

Asadar, acum ca ai aflat in ce fel iti pot pune in valoare frumusetea niste rochii marimi mari viu colorate, pregateste-te sa primesti cu zambetul pe buze complimentele celor din jur.

Missgrey @ Jul 05, 2018 +