rootfoot

Rochii de seara la reducere de Valentine's Day

Rochiile de seara fermecatoare, feminine, usor misterioase si deosebit de elegante, aceste articole vestimentare topesc inimile tuturor femeilor si atrag complimentele oricarui privitor. De nelipsit din garderoba festiva a oricarei doamne sau domnisoare, rochiile de seara sunt un reprezentat al perfectiunii, ingloband toate calitatile feminine si conferind o alura sofisticata, eleganta si stilata prin accentuarea acestora.

Atunci cand purtam o rochie de seara, devenim altcineva: devenim personaje de poveste, devenim arhetipuri ale elegantei si rafinamentului, iar atitudinea noastra se schimba radical: suntem mai increzatoare, suntem perfect constiente de unicitatea si frumusetea noastra, si suntem gata sa primim toate complimentele si toata atentia celor din jur. 

Pentru ca stim cat de mult inseamna pentru o femeie rochiile de seara, iti prezentam o selectie de idei de tinute cu ocazia Valentine's Day, pentru ca tu sa arati irezistibil. Este cadoul echipei noastre pentru toate femeile care isi doresc sa surprinda prin aparitii inegalabile oriunde si oricand. Definita de o gama variata de stiluri, culori si texturi, rochiile de ocazie Miss Grey acopera toate gusturile si preferintele personale, astfel ca este imposibil sa nu iti gasesti cel putin un model de care sa te indragostesti si pe care sa iti doresti sa il ai in garderoba ta de zi cu zi sau festiva. De la cele mai elegante rochii de seara confectionate din dantela pretioasa, si pana la cele mai simple si versatile rochii de zi, Miss Grey iti pune la dispozitie o selectie extrem de variata de rochii la reduceri considerabile de pana la 50%.

Rochiile de seara Miss Grey din colectia de primavara impresioneaza la orice nivel: prin calitatea superioara a materialelor din care sunt confectionate, prin culorile vibrante si seducatoare care vorbesc de la sine despre personalitatea purtatoarei, prin combinatiile fermecatoare de texturi in proportii armonioase, prin sofisticarea, stilul si rafinamentul lor, prin design-ul creat in asa fel incat sa flateze orice tip de silueta si prin originalitatea design-ului. Perfecte pentru a fi purtate la cele mai deosebite evenimente, rochiile de seara Miss Grey nu au nevoie de foarte multe accesorii pentru a straluci, fiind pretioase prin definitie. La urmatorul eveniment, iti recomandam sa porti unul dintre urmatoarele modele de rochii de seara, pentru a avea parte de momente de neuitat

 

Rochii de seara rosii, un must have pentru Ziua Indragostitilor

 

Pentru Ziua Indragostitilor, alege sa porti... rosu! Rochie de seara care sa simbolizeze perfectiunea feminina in anasamblul ei: rochia de seara Amber, din tafta elastica rosie care se remarca prin stilul senzual si ultrafeminin accentuat de accesorii glam, precum cristale si franjuri din sticla. De o eleganta incomensurabila si prin design-ul creat astfel incat sa flateze orice tip de silueta alcatuieste o bijuterie vestimentara care nu poate lipsi din garderoba nici unei femei, putand fi purtata atat la evenimentele de seara, cat si la petreceri de tip cocktail.

Rochie midi de ocazie Amber rosie rochie Amber bleumarin

Atunci cand vrei sa impresionezi, opteaza pentru rochia de seara scurta Jules, din lurex auriu, cu un design desavarsit si o tesatura care iti aduce stralucire, sarm si rafinament. Compozitia grafica a pliurilor, decolteul in V si volanul asimetric sunt elemente care complimenteaza silueta intr-un mod armonios, dand nastere unei bijuterii vestimentare care atrage toate complimentele, indiferent de evenimentul la care este purtata.

Rochie Jules Aurie rochie din lurex auriu Jules

Culoarea vibranta si seducatoare completeaza eleganta la superlativ a rochiei de seara scurte, imbracandu-te intro-o nota usor dramatica si misterioasa. Fara a avea nevoie de prea multe accesorii, rochia de seara scurta Jules te transforma in punctul focal al oricarei ocazii.

 

Rochii elegante marsala la preturi avantajoase

 

Rochiile marsala trebuie sa se regaseasca printre tinutele tuturor femeilor moderne, care isi doresc sa tina pasul cu trendurile si sa adaugae garderobei lor un plus de dinamism si o nota contemporana. Fermecatoare in principal datorita nuantei lor vibrante si cu totul spectaculoase, rochiile elegante marsala pot sa fie purtate cu succes la numeroase categorii de evenimente. Disponibile in cele mai variate stiluri, texturi si design-uri, rochiile elegante marsala sunt optiunea ideala de fiecare data cand iti doresti sa te faci remarcata printr-o tinuta aparte.

Chiar daca multe femei aleg sa poarte rochii marsala doar la ocaziile speciale, te incurajam sa adopti aceasta culoare si pentru tinutele tale de zi cu zi. De aceea, iti recomandam cateva modele superbe de rochii elegante marsala pe care sa le porti fie la birou, fie la iesirile in oras cu prietenii; pentru ca nimic nu iti poate transforma mai mult ziua in sens pozitiv decat o tinuta bine aleasa, care sa surprinda prin eleganta si simplitate!

 

Rochii la reducere din dantela - tinuta perfecta pentru Valentine's Day

 

Rochiile din dantela sunt o definitie a feminitatii insasi, purtand in tesatura lor toate calitatile care definesc o femeie: eleganta, rafinamentul, sofisticarea, stilul, farmecul, misterul si puterea de seductie sunt doar cateva dintre aceste aspecte esentiale de nelipsit niciunei femei. Si ce ocazie mai buna de a purta rochii din dantela la reducere putem gasi, in afara de Valentine's Day? Confectionate din dantela de calitate superioara, rochiile la reducere din dantela sunt disponibile in cele mai vibrante si impozante culori pe care le poti purta intr-o tinuta feminina de ocazie.

 

Rochii negre elegante la reducere - pentru aparitii irezistibile

 

Faptul ca rochia neagra nu se demodeaza niciodata a devenit aproape un cliseu. Un cliseu pe care fiecare femeie care isi doreste sa se regaseasca in moda, si care vrea ca aparitiile ei sa surprinda intotdeauna prin stil si rafinament, si-l asuma. Ni-l asumam si noi, pentru ca, indiferent de personalitate si de preferintele noastre in materie de vestimentatie, nu putem sa nu indragim peste masura rochiile negre. Pentru ca ele inspira mister, feminitate, sofisticare si eleganta desavarsita, caracteristici care sunt inscrise natural in personalitatea fiecarei femei. Pentru garderoba festiva a unei femei, rochiile elegante negre nu sunt niciodata suficiente sau prea multe.

De aceea, astazi ti-am pregatit o selectie speciala de rochii negre elegante la reduceri consistente, de pana la 50%, pe care sa le achizitionezi la inceputul lunii februarie, astfel incat sa iti pregatesti cele mai spectaculoase tinute de Valentine's Day si nu numai.

Confectionata din catifea cu insertii din dantela rafinata rochia lunga neagra Evita este creata in asa fel incat sa iti puna in valoare formele feminine, prin croiul de tip sirena. Urmarindu-ti discret liniile corpului, rochia Evita din catifea atrage atentia asupra bustului tau prin decolteul atent decupat, si iti sporeste feminitatea datorita design-ului original, menit sa flateze orice tip de silueta. Ideala pentru sezonul rece, rochia neagra de catifea poate fi purtata la ocaziile formale.

rochie lunga din catifea neagra evita rochie eleganta din catifea

De lungime midi si croita conic, rochia neagra Anastasia este confectionata tot din catifea neagra, insa difera prin stil de modelul anterior prezentat. Atentia deosebita acordata detaliilor ii confera o alura diferita, spectaculoasa, prin prezenta insertiilor de dantela de la nivelul busului. In combinatie cu catifeaua, dantela dobandeste un aer luxuriant, sofisticat, care se reflecta la nivelul intregii tinute. In plus, dantela neagra de la nivelul bustului iti permite sa porti rochia fara accesorii, aceasta fiind pretioasa prin definitie

Profita de reducerile de Valentine's Day si comanda-ti rochiile de seara favorite din colectia noastra de primavara!

Missgrey @ Feb 06, 2020 +